King of Seas


King of Seas

Kanonschoten weerklinken op de zeven zeeën terwijl aan de horizon de zon opkomt bij een nieuwe dageraad van piraten. Laat uw ligplaatsen vallen, vouw de zeilen uit en lanceer uzelf in het hart van de storm die uw rijk vormgeeft. De moord op je vader zal niet worden vergeven.

King of Seas is een actie-rollenspel dat zich afspeelt in een dodelijke, procedureel gegenereerde piratenwereld. In een woest plot vecht je om te herwinnen wat is afgenomen en begin je aan een episch avontuur in een fantastische wereld vol veldslagen, verloren eilanden en schatten. Een universum vol geweldige personages en adembenemende missies houdt je verankerd terwijl je ernaar streeft de koning van alle piraten te worden.

BELANGRIJKSTE MECHANICA

Verhaal: een reeks speurtochten begeleidt je op je reis en ontdek de intrigerende personages van de King of Seas-wereld die je naar het volgende pad van je epische avontuur zullen leiden.

Procedurele generatie: duik in een weelderige, procedureel gegenereerde wereld die de verkenningsmechanismen in elke nieuwe game voortdurend vernieuwt.

Dynamische wereld: de wereld reageert op al je acties, marineroutes veranderen en met elke veroverde nederzetting wordt de moeilijkheidsgraad aangepast om je constant een meer uitdagende tijd te geven.

Kaart: dichte mist zorgt ervoor dat het reizen naar doelen niet vanzelfsprekend is, je zou tenslotte het plezier van het verkennen niet willen verliezen !?

Navigatiesysteem: atmosferische effecten beïnvloeden de gameplay. Vaar tijdens een storm op eigen risico, ontsnap aan de vijanden en vergeet niet om goed naar de windrichting te kijken om tijdens gevechten de controle te behouden. De strategie begint hier.

Scheepsaanpassing: vijf soorten zeer aanpasbare schepen via een uitrusting- en vaardigheidssysteem, net als in een echt rollenspel!

Gevechtssysteem: niet alleen kanonschoten en nautische strategie, maar ook snelheid en spektakel, dankzij een set van meer dan 20 vaardigheden om uit te kiezen en drie takken van talenten die bij elke speelstijl passen.

AANVULLENDE MECHANICA

Speciale missies: extra beloningen wachten op je na voltooiing van deze secundaire missies, elke nederzetting die je verovert, zal de bron van nieuwe avonturen zijn!

Schattenjacht: geheime kaarten zijn verborgen in de afgrond, vind ze en verkrijg aanwijzingen naar ondergedompelde schatten!

Handelen: elke nederzetting produceert specifieke producten met hun eigen marktwaarde. Koop ze tegen de laagst mogelijke prijs en verkoop ze aan andere nederzettingen waar er vraag naar is. Koop laag, verkoop hoog, dit is de basis van handelen!

Vissen: vind maar liefst 30 soorten vissen die onder het oceaanoppervlak leven. Vis ze allemaal, maar let goed op het uur van de dag en de weersomstandigheden …

Ranglijst: elk gewonnen gevecht zal de premie op je hoofd verhogen, vergelijk het met de beroemdste piraten uit de geschiedenis. Wees de King of Seas!

Meerdere moeilijkheden: de moeilijkheidsgraad voegt een aanzienlijke vermenigvuldiger toe aan de premie die in het spel wordt verkregen. Hoeveel kun je genereren in de hardcore-modus?

Release info - King of Seas


Release datum
18-02-2021

Uitgever
3DClouds

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAW3QA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, italian

Genres
adventure, rpg, action

Prijzen van King of Seas op de Nintendo Switch eShop

N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
US$24.99
N/A
N/A
N/A
N/A
33,06 CAD
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
MX$501.49
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Ad