Kirby Fighters 2


Kirby Fighters 2

EEN CHARMANTE BRAWLER VOL PUNCHES EN PUFF!

Bereid je voor op multi-Kirby-gevechten! Kies je favoriete kopieervermogen en vecht om de laatste Kirby te zijn die overblijft in Kirby Fighters 2, een gloednieuwe vechtervaring voor Nintendo Switch!

Vecht alleen tegen allerlei tegenstanders of speel met maximaal drie vrienden op één console, op meerdere consoles via lokaal draadloos of online, in een reeks competitieve en coöperatieve modi. Of ga naar de Buddy Fighters Tower en vecht je een weg naar de top – je weet nooit wat daar te wachten staat!

EEN VECHTSPEL VOOR IEDEREEN

Ongeacht je vaardigheidsniveau, kan iedereen genieten van de actie van Kirby Fighters 2, met eenvoudige bediening en gemakkelijk te leren bewegingen. Spring er meteen in en experimenteer om de kopieerfunctie te vinden die bij uw speelstijl past!

KIRBY’S KREEG BEHANDELINGEN!

Kies uit een reeks unieke kopieervaardigheden van Kirby of zelfs enkele vrienden van Kirby. Elk brengt verschillende bewegingen naar het slagveld, dus je kunt er een kiezen die bij je vechtstijl past. Begin met een select aantal en ontgrendel er meer terwijl je speelt – welke kies je als eerste?

DE VRIENDENVECHTERS TOWER WACHT OP

Durf jij de toren te beklimmen? Werk samen met een computergestuurde partner of een vriend op één Nintendo Switch en vecht vervolgens tegen vijandige teams terwijl je opstijgt. Vecht hard en verzamel Buddy Star Blaster-onderdelen om samen met je teamgenoot aanvallen uit te voeren. Claim de overwinning om van verdieping naar verdieping te gaan totdat je de top bereikt!

Met elke overwinning kun je je vaardigheden verbeteren door een item te kiezen – hoe meer je verzamelt, hoe sterker je wordt. Je geneest echter maar een beetje na elke verdieping, dus elk gevecht is moeilijker dan de vorige! Maak je geen zorgen als je verslagen bent … zolang je teamgenoot het overleeft, kun je weer tot leven komen!

VIER VECHTERS, ÉÉN WINNAAR!

Als het bewijzen van je strijdvaardigheid tegen anderen meer jouw ding is, kun je met Kirby Fighters 2 het opnemen tegen iedereen! Speel met maximaal drie vrienden op één Nintendo Switch, of op meerdere consoles via lokaal draadloos of online, in teams of in een all-tegen-all-strijd. Ben jij de laatste die staat?

PUNTEN BETEKENEN PRIJZEN

Alles wat je doet in Kirby Fighters 2, ongeacht de spelmodus, levert je Fighters-punten op – hoe meer je speelt, hoe meer je verdient. Verzamel punten naarmate je vordert en ontgrendel spannende extra’s: nieuwe kopieervaardigheden, nieuwe levels om op te vechten, speciale itemkaarten voor gebruik in de Buddy Fighters Tower of zelfs alternatieve kostuums!

EEN BONUS VOOR KIRBY-FANS!

Spelers van eerdere Kirby-games op Nintendo Switch krijgen nog meer content! Als je Nintendo Switch-systeem een ​​opslagbestand voor Super Kirby Clash of Kirby Star Allies bevat, kun je unieke alternatieve kostuums ontgrendelen om te gebruiken in Kirby Fighters 2.

Release info - Kirby Fighters 2


Release datum
2020-09-24 00:00:00

Uitgever
Nintendo

Ontwikkelaar
HAL Laboratory, Inc / Vanpool

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAWMFA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, dutch, korean, chinese

Genres
fighting

Nintendo Switch eShop prijzen - Kirby Fighters 2

RUB 1659.0
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.