Kittengumi: The Sakabato’s Thief


Kittengumi: The Sakabato’s Thief

Kittengumi: The Sakabato Thief is een visuele roman die ons meeneemt naar een alternatief Japan (Gapon) waar de hoofdrolspelers, een kat en een panda die denkt dat hij een kat is, de dief van de Sakabato zullen moeten vinden, een van de de schatten van de Kittengumi – een groep samurai-katten die waakt over de veiligheid van Nyedo (Edo), waartoe ze behoren.

Dit zal de eerste officiële missie van de personages zijn en tijdens dit avontuur zullen ze met veel personages communiceren en, afhankelijk van de beslissingen, zal het verhaal zich langs verschillende paden ontwikkelen, die niet allemaal een happy end hebben.

De Sakabato-dief is de eerste van een verzameling visuele romans die verschillende verhalen vertellen met de leden van deze groep in de hoofdrol.

Kenmerken

  • Bepaal hoe het verhaal vordert en ontdek de 10 verschillende eindes: Jouw beslissingen zijn belangrijk en bepalen het pad dat Ryuudama en Kumaneko hebben gekozen. Lukt het jou om de dief te vangen? Zullen ze er ongedeerd uitkomen? Ontmoet jij alle personages?
  • Alles met de hand getekend: onze kunstenaar heeft elk personage, elk landschap en elk onderdeel van het spel met veel moeite, zorg en liefde getekend.
  • Verhaal met kennis die verder gaat dan het hoofdspel: dit spel is de première van een saga die vele avonturen zal brengen. De game zit vol met personages, referenties en overleveringen die verder gaan dan het hoofdverhaal.
  • Volg het verhaal vanuit elke ontgrendelde scène: je kunt het verhaal hervatten vanuit de scènekiezer en alle varianten uitproberen zonder elke keer helemaal opnieuw te hoeven beginnen.
  • Soundtrack met Japanse instrumenten: de soundtrack is zorgvuldig gemaakt met historische instrumenten die je tijdens het avontuur zullen begeleiden.

Release info - Kittengumi: The Sakabato’s Thief


Release datum
2023-10-13 00:00:00

Uitgever
GammeraNest

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, portuguese

Genres
adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Kittengumi: The Sakabato’s Thief

N/A
RUB 899.0
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.