LAYTON’S MYSTERY JOURNEY™: Katrielle en het miljonairscomplot – Deluxe Edition


LAYTON’S MYSTERY JOURNEY™: Katrielle en het miljonairscomplot – Deluxe Edition

Professor Hershel Layton is vermist! Het is aan zijn dochter Katrielle, een slimme en pittige jonge vrouw met een talent om de waarheid aan het licht te brengen, zelfs bij een gebrek aan bewijs, om deze zaak tot op de bodem uit te zoeken in LAYTON’S MYSTERY JOURNEY™: Katrielle en het miljonairscomplot – Deluxe Edition voor de Nintendo Switch!

Ze staat er gelukkig niet alleen voor, want ze wordt bijgestaan door allerlei kleurrijke personages, zoals de jonge student Monty Peynful, die fungeert als haar assistent, en Sherl, een pratende hond die begint als Katrielle’s eerste cliënt, maar al snel uitgroeit tot haar trouwe hulpje.

Dit is de eerste keer dat een game uit de beroemde puzzelserie op de televisie te spelen is, dus dit is voor aspirant-detectives de perfecte gelegenheid om het plezier te delen met vrienden en familie. De besturing is even simpel en intuïtief als voorheen en je kunt de game spelen met de knoppen of de bewegingsbesturing. De Nintendo Switch-versie beschikt daarnaast over legio nieuwe content en verbeterde gameplayfuncties, dus er is voor zowel veteranen als voor nieuwkomers genoeg om hun hersens flink aan het werk te zetten!

  • Nieuwe puzzels: Deze Deluxe Edition bevat meer dan 40 gloednieuwe puzzels en andere puzzels die zijn aangepast ten opzichte van de Nintendo 3DS-versie.
  • Verbeterde layout en graphics: Belangrijke informatie voor elke puzzel is nu op één scherm te zien en alle graphics zijn nu in HD.
  • Inbegrepen DLC: Content die voorheen is uitgebracht als DLC, waaronder de outfits ‘Papa’s meisje’ en ‘Luke-a-like’, is nu vanaf het begin beschikbaar.
  • Nieuwe outfits: Er zijn meer dan 50 nieuwe outfits toegevoegd. Je kunt alle outfits krijgen door de game te spelen.
Ad

Release info - LAYTON’S MYSTERY JOURNEY™: Katrielle en het miljonairscomplot – Deluxe Edition


Release datum
2019-11-08 00:00:00

Uitgever
LEVEL-5

Ontwikkelaar
LEVEL-5

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAPPAC

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian, dutch

Genres
puzzle, adventure