LEGO® Worlds


LEGO® Worlds

LEGO® Worlds voor de Nintendo Switch is een universum aan fantasierijke werelden van digitale LEGO-steentjes waarin je samen kunt verkennen, ontdekken en creëren!

Bouw alles wat je je maar kunt voorstellen in uiteenlopende omgevingen, van het grappige tot het fantastische. Ontdek dynamische werelden die barsten van de aanpasbare personages en verschillende voertuigen en beesten, van vrachtvliegtuigen en moerasboten tot aapjes en draken. Ga op een avontuur om een zwaard te vinden voor een koning, bescherm een boer tegen een zombie-invasie of bouw een huis voor een holbewoner: er is altijd wel iets nieuws te ontdekken!

Adventure-stand

Als je net begint, kun je vaardigheden en hulpmiddelen vrijspelen die je nodig hebt om je creativiteit volledig te ontplooien. Verken een reeks meeslepende beginwerelden vol voertuigen en beesten die op leuke en onverwachte manieren op jou en elkaar reageren.

Sandbox-stand

Laat je verbeelding de vrije loop en bouw erop los met alle hulpmiddelen, objecten en steentjes die direct beschikbaar zijn. In deze spelstand worden de tutorials overgeslagen en kun je vanuit het niets een wereld opbouwen, om hem vervolgens te vullen met allerlei verschillende voorwerpen die meteen tot je beschikking staan.

Gratis content-updates

De Brick Build Showcase wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe personages, beesten, voertuigen en voorwerpen uit speelsets met LEGO-thema’s als LEGO NEXO KNIGHTS, LEGO City Emergency, en nog veel meer.

Veelzijdige bouwhulpmiddelen

De fantasierijke werelden kunnen steentje voor steentje worden aangepast of met een simpele druk op de knop, dankzij de grootschalige landschapshulpmiddelen en de verschillende kant-en-klare gebouwen. Zo kun je werelden helemaal naar wens bouwen en aanpassen.

Ontdek en verzamel beloningen

Ontdek verborgen schatten in uiteenlopende omgevingen en verzamel personages, beesten, voertuigen, kastelen, rekwisieten en wapens terwijl je nieuwe werelden verkent.

Speel met een vriend

Door middel van online multiplayer kunnen twee spelers elkaars werelden verkennen, competitieve uitdagingen aangaan en hun creaties aan elkaar laten zien.

Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Vanaf 2018 heb je voor sommige onlinediensten een betaald lidmaatschap nodig. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen.

Release info - LEGO® Worlds


Release datum
06-09-2017

Uitgever
Warner Bros. Interactive Entertainment

Ontwikkelaar
TT Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPACL4A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support
Talen
chinese, dutch, english, french, german, italian, japanese, korean, portuguese, russian, spanish
Genres
adventure
Ad