Lethal League Blaze


Lethal League Blaze

Lethal League Blaze is een intens, snel balspel met unieke personages, zichtloze geluiden en geen van die zwakke dingen. In Shine City is het anti-zwaartekrachtbalspel al lang illegaal. De groep die bleef spelen, werd de Lethal League genoemd. Zelfs nu, met hun ondergrondse sport, strijden spelers en bemanningen in de competitie om uitdaging en respect.

In het spel is het doel om je tegenstanders te verslaan met de bal. Je kunt de bal manipuleren om de perfecte hoek te krijgen en de speciale bewegingen van je personage gebruiken om ze te verrassen. Maar elke slag versnelt de bal of verdubbelt zelfs de snelheid, tot verpletterende extreme snelheden. Je kunt de bal een kleur geven, maar op die hoge snelheden worden de tafels snel omgedraaid. Je kunt lokaal spelen met vrienden en vijanden, alleen in singleplayer-modi of online strijden!

Maximaal 4 spelers:

Speel lokaal EN online met maximaal 4 spelers.

Eenvoudig te leren, moeilijk te beheersen gameplay:

Begin gewoon de bal sneller en sneller heen en weer te slaan. Verbeter door te leren hoe je Smashes, Bunts en Special Abilities in je voordeel kunt gebruiken. Ga vervolgens verder met parries en tegengaan met worpen die eindigen met de pure psychologische goedheid: beschimpingen.

Talloze ontgrendelbare extra’s en geheimen:

Ontgrendel personages en hun outfits terwijl je speelt. Nieuwe modes en podia zitten er ook in en zelfs de soundtrack kan worden vrijgespeeld om op je gemak te spelen.

Speel alleen:

Ga zelf naar de plaat en versla een aantal tegenstanders in de Arcademodus om het beatblown-bossfight te bereiken. Bekijk dan de op gebeurtenissen gebaseerde Verhaalmodus waarmee je alle kanten van de Shine City speelt.

Modi en opties:

Kies de gewenste stijl van spelen zoals met HP, one-shot kill of punten. En dan zijn er spelmodi zoals Strikers, met behulp van doelen, en iets genaamd Lethal Volley …

Wicked Tracks:

Een soundtrack van Breakbeat, Hip-Hop en House met bands als Hideki Naganuma, Frank Klepacki, Pixelord, Bignic en natuurlijk Klaus Veen.

Lethal League Blaze is het vervolg op de populaire projectiel-vechtgame Lethal League, bekend om zijn belachelijke snelheden en hitstun, het originele spel was intens om te zien en intenser om te spelen. Deze keer zullen er bij het starten twee keer zoveel karakters zijn en er zullen er nog meer volgen.

Release info - Lethal League Blaze


Release datum
2019-07-12 00:00:00

Uitgever
Team Reptile

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPARE8A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian, chinese

Genres
action, fighting, sports, arcade

Nintendo Switch eShop prijzen - Lethal League Blaze

¥20.00
RUB 1499.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.