Lila’s Sky Ark


Lila’s Sky Ark

Lila’s psychedelische wereld is in groot gevaar. Help haar en haar excentrieke vrienden te voorkomen dat de volgelingen van de Conductor alle muzikale en magische dingen vernietigen in dit meditatieve actie-avonturenspel.

Verken deze donkere maar groovy wereld terwijl je het poëtische mysterie van Lila’s verhaal ontrafelt. Ontdek geheimen, los puzzels op en vecht tegen bizarre beesten en straffende bazen terwijl je probeert de geesten te verenigen en het mysterieuze Sky Island van de ondergang te redden.

Zoek onderweg alchemierecepten om nieuwe wapens te ontgrendelen. Vecht tegen vijanden met stenen, Titan Eyes, clusterbommen en al het andere dat je naar ze kunt gooien terwijl je door dit op muziek geïnspireerde pixeldroomlandschap dwaalt tijdens Lila’s vreemde maar mooie reis.

Kenmerken:

  • Verken Lila’s pyschedlic wereld en leer haar eigenzinnige cast van vrienden kennen, zoals de fantastisch bebrilde Doctor-Father-Sir en de ravenwinkeliers.
  • Zoek in dit groovy droomlandschap naar verborgen geheimen, recepten en zelfs een nieuwe bril voor een zekere meneer.
  • Ontrafel Lila’s puzzelachtige verhaal, dat thema’s als verlies, eenzaamheid, verdriet en depressie onderzoekt, in deze ontroerende prequel op Resolutiion.
  • Vecht tegen door muziek geïnspireerde vijanden en straf bazen met behulp van een reeks vreemde wapens die zijn ontgrendeld via alchemie-recepten.

Release info - Lila’s Sky Ark


Release datum
2022-04-21 00:00:00

Uitgever
Graffiti Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPA7C5A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian, chinese

Genres
action, puzzle, adventure, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Lila’s Sky Ark