Linelight


Linelight

Linelight is een elegant, minimalistisch puzzelspel dat zich afspeelt in een wereld van lijnen. De puzzels zullen je geest wakker maken terwijl de muziek door je lichaam stroomt en je een zachte, ontspannende euforie bezorgt. Linelight is voor spelers van elke leeftijd of elk ervaringsniveau.

IEDEREEN KAN SPELEN

Beweging is uw enige interactie. Of je nu honderden games hebt gespeeld of dit je eerste is, Linelight biedt je een intuïtieve en lonende ervaring.

RIJKE INHOUD

Doorkruis 6 werelden en meer dan 200 unieke puzzels, elke nieuwe wereld boordevol variatie en diepgang, een merkwaardige reeks ontdekkingen en verrassingen. Een feest wacht op spelers die op zoek zijn naar geheimen en grotere uitdagingen.

KALMERENDE MUZIEK

Bereid je voor om gekalmeerd en energiek te worden, gewikkeld in een deken van kalmte en focus, meegevoerd door een soundtrack die je ogen opent en je hele lichaam ontspant.

ONVOORSPELBAAR VERHAAL

Tijdens je reis maak je onverwachte vrienden. Je leert samen te werken en obstakels te overwinnen. U ontwikkelt een relatie met lichtbalken zonder een woord te wisselen.

Release info - Linelight


Release datum
2020-11-12 00:00:00

Uitgever
Plug In Digital

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAZEUA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, russian

Genres
puzzle, adventure, strategy, other

Nintendo Switch eShop prijzen - Linelight

N/A
RUB 749.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.