LIT: Bend the Light


LIT: Bend the Light

LIT speelt zich af in een tijdperk waarin elektriciteit niets anders was dan de verbeeldingskracht van grote uitvinders die de wereld in beweging hebben gezet. LIT test je eigen innerlijke ingenieur en laat je uit de eerste hand ontdekken hoe leuk het is om met licht te experimenteren.

  • Het gedrag van licht in LIT is fysiek nauwkeurig. Dat gezegd hebbende, de verbazingwekkende lichtpaden die je in LIT gaat bouwen zijn mogelijk, maar extreem moeilijk te reproduceren in het echte leven. Onze game geeft je de mogelijkheid om spiegels en stukjes glas op te stellen om een ​​lichtstraal naar wens te reflecteren en te breken.
  • Onze puzzels hebben een open einde. Wij geven u de regels en de tools, u laat ons zien hoe u het probleem kunt oplossen. We hebben een aantal mogelijke oplossingen aan elk niveau toegewezen, maar laat je niet misleiden door die cijfers – we wachten alleen tot de spelers oplossingen vinden waar we niet aan hebben gedacht.
  • Beelden balanceren op de dunne lijn tussen cartoonachtig en realistisch. Goed tempo. Ontspannende muziek, waar je helemaal in kunt zitten. Dat alles zorgt voor een unieke, mysterieuze maar warme sfeer.
  • Als licht een spiegel raakt en het weerkaatst, raakt het glas en buigt het. Dat is alles. En toch biedt het duizenden mogelijkheden, wat betekent dat elk van onze niveaus anders en uniek is.
  • LIT is extreem intuïtief. Het testen van de game op meerdere game-evenementen bewees dat het werkt voor alle leeftijdsgroepen en alle soorten spelers. U wilt elke oplossing vinden en verder? Op zoek naar een spel voor je 5-jarige? Of probeer je je moeder kennis te laten maken met gamen?

Release info - LIT: Bend the Light


Release datum
2022-03-05 00:00:00

Uitgever
OverGamez

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPA6JTA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, russian, korean

Genres
puzzle, board_game, other

Nintendo Switch eShop prijzen - LIT: Bend the Light