L.O.L Surprise! Movie Night


L.O.L Surprise! Movie Night

L.O.L. Surprise! ™ Movie Night is een geheel nieuwe L.O.L. Surprise! ™ Adventure, gebaseerd op de nieuwe Movie Magic-speelgoedlijn. Streef ernaar om een ​​filmster te worden en fleur het op met de laatste mode! Doe mee aan een verscheidenheid aan activiteiten en games en ontmoet onderweg felle vrienden op je reis om de beste actrice in L.O.L.Ville te worden. Je moet je regels oefenen, je eigen fotoshoot doen en verschillende filmsets verkennen, allemaal in je zoektocht naar een ster op L.O.L. Boulevard!

Wees de volgende superster!

Maak je eigen Rising Star en start je carrière in L.O.L.Ville! Begin met het ontmoeten van je mede-sterren en ga verder door een verscheidenheid aan producties te spelen in de vorm van games en speurtochten op je reis om de hoogten van het sterrendom te bereiken! Pak die trofee, BB!

Betreed de plek waar dromen uitkomen

Het studioterrein van L.O.L.Ville staat vol met vaste locaties voor veel verschillende filmactiviteiten. Variërend van het uit je hoofd leren van het script voor je volgende show, popcorn pakken uit het theater, wegrennen voor spoken in een spookachtig landhuis, rijden op een woestijnavontuur tot het opzetten van je eigen filmset.

Geniet van de glamoureuze levensstijl

Leef in een loft en versier het zoals je wilt! Glam up met de laatste mode en accessoires voor de trends. Gebruik de Glittertokens die je hebt verdiend om te laten zien hoeveel van een ster je bent geworden.

Licht, camera, selfies!

De beste mode dragen? Waarom maak je geen in-game selfie om de beste foto’s van jou in je #OOTD te verzamelen! Voeg stickers toe en schakel wat filters om en je bent klaar! Je kunt zelfs je herinneringen aan je eigen show en je mede-rijzende sterren herdenken.

Speel voor je volgende verrassing!

Terwijl je het spel speelt, verzamel je L.O.L. Surprise! ™ Ballen met behang, vloerkleden, meubels, accessoires en meer om je collectie compleet te maken.

Release info - L.O.L Surprise! Movie Night


Release datum
26-10-2021

Uitgever
Nighthawk Interactive

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPA4FJA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
dutch, english, french, german, italian, spanish

Genres
adventure
Ad