L.O.L Surprise! Remix: We Rule The World


L.O.L Surprise! Remix: We Rule The World

De eerste consolegame ooit gebaseerd op de wereldberoemde franchise komt exclusief naar de Nintendo Switch! Personaliseer je L.O.L. Verrassing! personage in dit leuke 3D-avontuur! Ontdek de L.O.L Surprise! thema-wereld, ga naar een nieuw huis, maak nieuwe vrienden, voltooi missies, speel minigames, verdien een VIBB-ticket en speel op het podium met je favoriete L.O.L. Verrassing! poppen.

Begin vanaf nul

Ga naar je nieuwe huis en pas geleidelijk nieuwe items aan, richt ze in en verdien nieuwe items door verschillende evenementen bij te wonen. Terwijl je over de wereld reist, zul je een verscheidenheid aan minispellen en speurtochten tegenkomen. Zodra missies zijn voltooid, verdien je glitterfiches waarmee je items kunt kopen.

Verkennen

Loop rond de L.O.L. Verrassing! Remix festivalterreinen en communiceer met L.O. L. Verrassing! karakters.

Versier je huis en maak accessoires

Verdien in-game items, waaronder meubels om je huis mee te versieren, mode om de outfits van je spelerspersonage te veranderen en platen die op verschillende L.O.L. kunnen spelen. Verrassing! liedjes!

Foto’s

Maak foto’s van jezelf en vrienden in het spel. Deze kunnen worden gebruikt om je huis te versieren en zijn in sommige gevallen gekoppeld aan speurtochten.

Inhoud valt weg

Spelers kunnen verschillende maandelijkse content-drops verwachten na de release van de game. Deze omvatten extra poppen, speurtochten, minispellen en mode. Deze pakketten met downloadbare inhoud zijn gratis voor elke speler die de game bezit.

Release info - L.O.L Surprise! Remix: We Rule The World


Release datum
06-11-2020

Uitgever
Nighthawk Interactive

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAYMLA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support
Talen
chinese, dutch, english, french, german, italian, japanese, portuguese, russian, spanish
Genres
adventure, simulation
Ad