LongStory


LongStory

Wie heeft ooit gezegd dat je niet terug kunt gaan?

LongStory, een charmante en LGBTQ + vriendelijke dating sim die zich afspeelt op de vreemd lieflijke Weasel Heights Middle School laat je je voornaamwoorden kiezen en ook wie, of zelfs als je een van je romanceable vrienden zou willen daten.

Op je eerste schooldag merk je dat de vorige eigenaar van je kluisje “mysterieus” is verdwenen. Wil je weten wat er is gebeurd of ben je te druk bezig een sociale vlinder te zijn en probeer je vijanden te ontwijken …

LongStory geeft je de kans om echte liefde te vinden als een middelbare schoolstudent (ja met alle onhandigheid die dat met zich meebrengt) maar we beloven dat het deze keer zo veel beter gaat!

Aflevering 1 Locker 1224: Als nieuwe student op Weasel Heights, heb je genoeg op je bord om nieuwe vrienden te maken en om te gaan met vijanden, maar wat is er gebeurd met de vorige eigenaar van locker 1224 en waarom praat niemand erover?

Aflevering 2 Hanna’s Notebook: het gaat serieus met je verliefdheid worden, maar kijk uit dat er een heus Drama is met Hanniferjane wil je daar mee bezig zijn? Wat zal je geliefde denken?

Aflevering 3 The Party: The Party: dansen op de middelbare school zijn een groot probleem, met wie ga je samen? Breng je je verliefdheid of komt opdagen zonder date? Dingen op Weasel Heights zijn nooit wat ze lijken. Het is tijd om meer te weten te komen over je vriend Colin en zijn grote geheim.

Episode 4 Drama: Een “nieuwe” student is terug op Weasel Heights en het veroorzaakt allerlei soorten drama, het maakt niet uit wat je doet, het lijkt niet alsof je eruit kunt blijven. Vriendschappen en relaties zijn gespannen, komt alles goed?

Aflevering 5 Make Up: Niet elke relatie is perfect. Het is tijd om een ​​stapje verder te gaan en dingen goed te maken met je vrienden. Misschien neem je zelfs de snelweg en reik je uit naar degenen die je als vijanden beschouwt.

Aflevering 6: Vriendschappen en relaties op middelbare scholen zijn moeilijk. Woon de intense maar informatieve workshop ‘Gezonde relaties’ bij en misschien weten de volwassenen waar ze het over hebben … voor één keer.

Aflevering 7: Als je laatste jaar eindigt, is het tijd om te kiezen naar welke middelbare school je gaat. Hoe beslis je? Het belangrijkste is hoe zal de TurkeyHawk?

Aflevering 8: Het is de zomer, Marcel is teruggegaan naar Dubai en de rest van je vrienden hebben allemaal een baan gekregen. Je voelt je een beetje eenzaam wat ga je eraan doen?

Ad

Release info - LongStory


Release datum
2018-12-06 00:00:00

Uitgever
Bloom Digital

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPARD8A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, french, chinese

Genres
simulation, rpg