Lost Ember


Lost Ember

Een adembenemend mooie wereld bevat de geheimen van zijn verleden die jij en je metgezel kunnen ontdekken tijdens deze reis van 5 uur.

Ervaar de contrasterende verhalen over de val van de mensheid en het weelderige leven in een door de natuur herwonnen wereld met een wolf als je hoofdpersoon en een vastberaden metgezel aan je zijde.

Verken het land, de zee en de lucht terwijl je elk wezen bezit dat je tegenkomt om het leven vanuit een geheel nieuw perspectief te ervaren. Vlieg door gigantische canyonvalleien als een papegaai! Tuimel door het gras als een wombat! Zwem als een vis door glinsterende meren! Je reis voert je van dichtbeboste oerwouden, naar weelderige regenwouden, naar kale woestijnvlaktes en archaïsche tempels.

Uiteindelijk zul je een verhaal van loyaliteit, wanhoop en verraad ontdekken, terwijl echo’s van de verloren Yanrana-cultuur tot leven komen in een weelderige wildernis zonder mensen.

Release info - Lost Ember


Release datum
2020-09-24 00:00:00

Uitgever
Mooneye Studios

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAVV4A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
adventure, other

Nintendo Switch eShop prijzen - Lost Ember

¥29.90
RUB 2199.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.