Lost Grimoires 3: The Forgotten Well


Lost Grimoires 3: The Forgotten Well

Koning Raphael keert als overwinnaar terug van de expeditie tegen het leger van de mysterieuze Elf Sylvanheir. Terwijl de onderdanen van de koning zich voorbereiden op zijn triomfantelijke komst, vermoedt zijn zus – geschrokken door zijn vreemde brieven van tijdens de oorlog – dat Raphael is vervloekt en dat er een echte oorlog gaat beginnen.

De oorlog tussen het koninkrijk Phoenix en het bezeten leger van elfen en hun leider Sylvanheir loopt ten einde. Wanneer de onderdanen wachten op de komst van hun koning, is zijn zus – de alchemist – vol slechte gevoelens. Vreemde brieven, verzonden door haar broer tijdens de laatste weken van de oorlogsexpeditie en afschuwelijke nachtmerries doen haar geloven dat er iets mis is met de koning. Ze vermoedt dat het op de een of andere manier verband houdt met de bewoners van het Tangled Forest, die mensen uit het koninkrijk van de elfen toverden. Heeft de hoofdpersoon hier gelijk in? Welke roemloze geheimen gaan schuil onder het legendarische verleden? Zal de Alchemist het ingewikkelde complot ontrafelen, de zonden van het Koninkrijk uit het verleden goedmaken en haar broer redden?

Release info - Lost Grimoires 3: The Forgotten Well


Release datum
2021-07-16 00:00:00

Uitgever
Artifex Mundi

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPA47PA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, french, german, italian, russian

Genres
puzzle, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Lost Grimoires 3: The Forgotten Well

¥9.90
RUB 1049.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.