Mad Tower Tycoon


Mad Tower Tycoon

In “Mad Tower Tycoon” heb je de vrijheid om een ​​wolkenkrabber van 100 verdiepingen te bouwen en de elementen op te nemen die je wilt laten slagen; restaurants, bioscopen, ondergrondse garages of zelfs een dierentuin. Stel potentiële bezoekers tevreden door de beste attracties te kiezen voor uw winnende plan. De klassieke constructie-gameplay daagt je uit om de felbegeerde “zessterrenprijs” voor je wolkenkrabber te winnen. Het doel is om de bouw te voltooien en tegelijkertijd alle kantoren, appartementen en winkels te verhuren op een torenhoge 100 verdiepingen.

WILLEKEURIGE EVENEMENTEN

Naast klachten van aanstaande huurders waar u mee te maken krijgt; een brand in het nieuwe kantoor, een aardbeving die je wolkenkrabber doet schudden en onverwachte UFO’s die huurders ontvoeren. Het constant veranderende patroon van gebeurtenissen zorgt voor extra uitdagingen die moeten worden overwonnen. Deze evenementen helpen je gemotiveerd te blijven en voor de toren te zorgen, ondanks alles wat hij je te bieden heeft.

NIVEAU SYSTEEM

Dagelijkse missies bieden je de mogelijkheid om je slagingspercentage te verbeteren en tegelijkertijd je ervaringsscores te verhogen. Leer en vorder door een puntensysteem om meer dan 50 vaardigheden te ontgrendelen.

INFORMATIE IS DE SLEUTEL

Je moet alles onder controle houden; welke vloeren onderhoud nodig hebben of waar de omgevingsgeluidsniveaus klanten onnodige stress bezorgen. Hoeveel bezoekers zijn er de afgelopen 24 uur geweest? Heb ik de afgelopen 30 dagen winst gemaakt? De statistieken en filters in “Mad Tower Tycoon” geven je veel informatie over de staat van je wolkenkrabber.

DE DUIVEL STAAT IN DE DETAIL

Voorkom dat uw bezoekers te veel trappen moeten beklimmen of te lang op de lift moeten wachten. Geen probleem: het liftsysteem in “Mad Tower Tycoon” biedt u verschillende instellingen en beheert de wachttijden van de lift op alle verdiepingen. Het is een lonende taak om uw gasten en klanten tevreden te houden en ervoor te zorgen dat de toren en uw vaardigheden blijven verbeteren.

Release info - Mad Tower Tycoon


Release datum
2020-11-24 00:00:00

Uitgever
Toplitz Productions

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAZBDA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, korean, chinese

Genres
strategy

Nintendo Switch eShop prijzen - Mad Tower Tycoon

N/A
RUB 2249.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.