Magic Twins


Magic Twins

Magic Twins is een coöperatieve arcade-puzzelspel waarin Abra en Cadabra hun chromagische krachten moeten gebruiken om hordes kleurelementalen te verslaan en het Colormageddon te stoppen

Magic Twins is een 1-2 coöperatieve arcade-puzzelspel waarin Abra en Cadabra (de titulaire Magic Twins) constant hun chromagische krachten moeten wisselen om hordes kleurelementalen te verslaan en het Colormageddon (dat ze onbedoeld hebben losgelaten) te stoppen. . Rood verslaat rood, blauw verslaat blauw .. je krijgt de oefening. Magie hoeft niet ingewikkeld te zijn!

SAMENWERKEN EN SAMENWERKEN

Spreuken zijn niet genoeg! Communicatie (en waarschijnlijk wat geschreeuw) is van onschatbare waarde om alle uitdagingen die voor je liggen te overwinnen: verschillende doelen per niveau, bazen, meerdere spelmodi, speciale evenementen …

KUNSTSTIJL

De game bevat 2D-kunst met griezelige kawaii-vibes. Wil je schattige skins? We hebben ze!

FUNCTIES

– COLORMAGEDDON. Het einde van de wereld komt vol kleuren!

– COOPERATIEF. Werk samen met je vrienden en test je reflexen en de kracht van vriendschap om je chromagische krachten te combineren.

– VEEL INHOUD. Ontdek nieuwe gebieden van het eiland Mallorca terwijl je de dreiging in de oorspronkelijke gebieden elimineert en nieuwe spelmodi, verschillende vijanden, geheimen en secundaire doelen ontgrendelt.

– EENVOUDIGE BEDIENING, UNIEKE UITDAGINGEN. Het besturen van de Magic Twins is eenvoudig, maar elk niveau heeft verschillende doelstellingen en beurten in de mechanica.

– KAWAII. Ontgrendel nieuwe thema-skins voor de zusters!

Release info - Magic Twins


Release datum
18-03-2021

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPA3BFA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish

Genres
arcade, puzzle, strategy

Prijzen van Magic Twins op de Nintendo Switch eShop

N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
US$12.99
N/A
N/A
N/A
N/A
18,14 CAD
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
MX$288.38
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
R$66.25
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Ad