Mainframe Defenders


Mainframe Defenders

HOOFDFRAME DEFENDERS – tactisch retrofuturistisch strategiespel. Een computervirus is het onderzoekscomplex “Stargazer” binnengedrongen.

De meeste roboteenheden worden gecontroleerd door het virus. Leid een team van 4 prototypes op een missie om complexe mainframes te verdedigen. Je moet aanvallen afweren, eenheidsbouwers vernietigen, waardevolle gegevens downloaden, geïnfecteerde knooppunten wissen en meer doen op weg naar de diepste delen van het complex. Werk met itembeperkingen en nadelen om krachtige combinaties te bouwen. Vernietig je vijanden met verschillende tactieken: oververhit ze, smelt door corrosie, absorbeer schade en beantwoord vuur. Maar vertrouw niet te veel op één enkele strategie – vijanden hebben misschien een manier om dit tegen te gaan. Maar bovenal: verdedig het mainframe!

Kenmerken

  • RETRO STIJL: graphics, geïnspireerd op een terminal-pc uit de jaren 80 met hybride synthwave-soundtrack.
  • DIVERSE TACTIEKEN: kook vijandige robots dood, begraaf ze onder je kogels, schakel ze uit met een enkel krachtig schot, of maak je tegenstanders onbruikbaar met debuffs – deze game is ontworpen met veel haalbare strategieën in gedachten.
  • BOUW JE SQUAD: Net zoals je in kaartspellen je deck moet bouwen, moet je in MAINFRAME DEFENDERS verschillende items combineren met unieke vaardigheden om een ​​onstuitbare squadron te creëren. Werk met de nadelen van items of verdubbel ze en creëer een gebrekkige, maar krachtige build!
  • UNIEKE VIJANDEN: Vijandelijke squadrons zitten echter niet stil. Elke eenheid heeft zijn eigen rol in de ploeg en is ontworpen om bepaalde strategieën tegen te gaan. Kies je doelen verstandig, anders verlies je.
  • PROCEDURELE NIVEAUS: handgemaakte kamers worden gecombineerd met procedurele generatie om willekeurige niveaus te creëren. Missies hebben verschillende doelstellingen, gecombineerd met unieke missievoorwaarden. Ga je de uitdaging aan of vermijd je het onbekende en loop je het risico achterop te raken?
  • PROGRESSIESYSTEEM: overwinning of nederlaag, het spel is nog niet voorbij! Ontgrendel nieuwe eenheden, elk met een unieke set upgrades en uitrustingen. Ontgrendel nieuwe items om je nieuwe strategieën te versterken.

Release info - Mainframe Defenders


Release datum
22-10-2021

Uitgever
Big Way

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
chinese, english, french, german, italian, japanese, korean, portuguese, russian, spanish

Genres
other, rpg, action, strategy

Nintendo Switch eShop prijzen - Mainframe Defenders

N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
$11.99
N/A
N/A
N/A
N/A
16,75 CAD
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
MX$245.80
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
R$61.15
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Ad