Mars Horizon


Mars Horizon

In Mars Horizon neem je de controle over een groot ruimteagentschap dat vanaf het begin van het ruimtetijdperk leidt tot het landen van astronauten op Mars. Leid uw bureau door de ruimterace en schrijf uw alternatieve geschiedenis van ruimtereizen – elk van de bureaus kan de eerste zijn die op de maan landt als u de juiste keuzes maakt. Beheer de talrijke uitdagingen waarmee u toen en nu werd geconfronteerd:

  • Creëer je basis met lanceerplatforms, onderzoekslaboratoria, trainingsfaciliteiten voor astronauten en nog veel meer
  • Bouw je eigen aangepaste voertuigen uit honderden combinaties
  • Lanceer satellieten en bemande ruimtevaartuigen om het zonnestelsel te verkennen
  • Voer missiecontrole uit terwijl je de verschillende uitdagingen van turn-based missies oplost om wetenschappelijke vooruitgang en publieke steun te verdienen
  • Verken een uitgebreide technische boom en concurreer of werk samen met andere bureaus om uw routekaart naar Mars uit te stippelen
  • Kies uit vijf unieke ruimtevaartorganisaties, elk met hun eigen eigenschappen, basis, voertuigen en ruimtevaartuigen
  • Creëer uw eigen ruimtebureau op maat

Jij hebt de leiding over elk element van de reis naar de ruimte: succes hangt af van je beslissingen.

Wil je je best doen om de andere bureaus voor te blijven of je te concentreren op testen en onderzoek? Er zijn meerdere manieren om ervoor te zorgen dat de eerste persoon op Mars onder jouw bevel staat. Elke keuze is belangrijk: investeert u in de meest geavanceerde technologie of neemt u risico’s in de haast naar de rode planeet?

Gebruik actuele evenementen en missies als inspiratie, kun je de uitdagingen aan waarmee echte ruimteagentschappen worden geconfronteerd?

Management is een essentieel aspect van Mars Horizon. Je moet het juiste ruimtevaartuig ontwerpen en bouwen, de bemanning inhuren en trainen, en strategische beslissingen nemen als missiecontrole om de reis naar Mars te overleven.

Ga diplomatieke partnerschappen aan met andere instanties om de beloningen van ruimteverkenning te delen, of neem het risico alleen te gaan om meer prestige te krijgen. Bouw de ideale raket van historisch geïnspireerde voertuigonderdelen. Huur aannemers in om voertuigen te bouwen en gebruik hun unieke voordelen om een ​​voorsprong te nemen op uw concurrenten.

Het lanceren van een lading in de ruimte is slechts de eerste stap. Om de rol van Flight Director of Mission Control op je te nemen, moet je de middelen van je ruimtevaartuig beheren en strategische uitdagingen oplossen in turn-based missies om te slagen. Maar pas op: de ruimte is een zeer meedogenloze omgeving.

Dit zijn de cruciale moment-tot-moment beslissingen van missiecontrole; besteedt u stroom om een ​​defecte antenne te repareren of deze te bewaren in geval van een zuurstoflek? Misschien had het riskeren van die extra drie maanden missieplanning dit probleem kunnen voorkomen?

Mars Horizon is gemaakt met de input en steun van de European Space Agency (ESA) en de UK Space Agency. We hebben samengewerkt met talloze experts in ruimteverkenning van de ESA om Mars Horizon te creëren. Van ingenieurs die de technologie ontwikkelen die in Mars-programma’s wordt gebruikt, tot degenen die de volgende generatie missies ontwerpen, die een ongekend niveau van authenticiteit, realisme en legitimiteit aan de gameplay en de scenario’s toevoegen.

Release info - Mars Horizon


Release datum
17-11-2020

Uitgever
The Irregular Corporation

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAXWKA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support
Talen
chinese, english, french, german, japanese, portuguese, russian, spanish
Genres
simulation, strategy

Prijzen van Mars Horizon op de Nintendo Switch eShop

€ 16,19
€16.19
16,19 €
16,19 €
£13.49
€16.19
US$17.99
N/A
€16.19
A$26.05
16,19 €
21,54 CAD
16,19 EUR
€16.19
CZK 404.10
DKK 121.50
€16.19
16,19 €
€16.19
16,19 EUR
16,19 €
16,19 €
16,19 €
€16.19
€16.19
MX$167.39
NZ$22.31
kr 162,00
64,79 zł
€ 16,19
16,19 EUR
1 350,00 ₽
16,19 €
€16.19
ZAR 306.00
16,19 €
SEK 168.00
CHF 17.55
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Ad