Mars or Die!


Mars or Die!

Het interplanetaire ruimteschip FORTITVDO VIII vervoert onze Intrepid Explorers, die Mars moeten verkennen, de walgelijke inwoners van Mars moeten bevechten en verdedigingsposten moeten bouwen. JIJ hebt de eer gekregen om de leiding over de Explorers te nemen: overleef, verzamel en bouw onze weg naar de overwinning!

Bouw een basis

Onze Explorers hebben alle benodigde blauwdrukken om efficiënt grondstoffen te delven en een basis te bouwen. Bouw Automatic Extractors, O2 Generators, Armories, Single-Barrel en Double-Barrel Automatic Defence Turrets, en de belangrijkste van allemaal, onze Glorious Flag!

Een campagne om nooit te vergeten

Het invasieplan dat we voor ogen hebben, is onderverdeeld in negen missies. We zullen snel en daadkrachtig te werk gaan! Maar, in het geval we toch moeten vechten, we zijn ook volledig voorbereid om een langdurige oorlog te kunnen voeren.

Release info - Mars or Die!


Release datum
2019-01-15 00:00:00

Uitgever
34BigThings

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAQQMA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
action, adventure, strategy, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - Mars or Die!

¥23.49
RUB 2237.0
N/A
N/A
N/A
N/A
HK$160.00
N/A
₩220.00
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.