Meester recherche Bundel


Meester recherche Bundel

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments: gebruik je indrukwekkende talenten als detective om een ​​groot aantal spannende en gevarieerde zaken op te lossen: moorden, vermiste personen, spectaculaire diefstallen en sinistere onderzoeken. Kies de onderzoekskanalen die u wilt volgen, ondervraag uw verdachten, leid de schuldigen af ​​en bepaal zorgvuldig hun lot. Zorg er wel voor dat je de juiste verdachte kiest, want de onschuldigen kunnen net zo gemakkelijk gepakt worden in je onderzoeken.

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter: ondervragingen, gevechten, achtervolgingen, uitvluchten en het bovennatuurlijke. Ontdek een game die onderzoek, actie en verkenning combineert voor een ervaring die de grenzen van je zenuwen en intelligentie zal testen. Verken een grandioze, halfopen wereld Londen en ontwar een web van intriges, leugens en misleiding, alles culminerend in een laatste grootse onthulling over Sherlock zelf.

The Sinking City: een avontuurlijk onderzoeksspel dat zich afspeelt in een open wereld geïnspireerd door het universum van H.P. Lovecraft, de meester van horror. Aan de oostkust van de Verenigde Staten, in de jaren 1920, wordt de half verzonken stad Oakmont overspoeld door een griezelige bovennatuurlijke aanwezigheid. Je bent een privédetective en je moet de waarheid ontdekken over wat de stad heeft bezeten… de geest van haar inwoners heeft bedorven… en die van jou. Omarm de angst voor het onbekende. Wees voorbereid op diepgaande ondervragingen, een meeslepende omgeving en chtonische waanzin.

Ad

Release info - Meester recherche Bundel


Release datum
14-07-2022

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support