Merek’s Market


Merek’s Market

Merek’s Market is een chaotisch knutselspel over het runnen van een middeleeuwse winkel.

We zijn allemaal die avonturier geweest die zakken met goud naar beneden gooide om zwaarden en schilden te kopen, maar hoe zit het met de arme zielen die rondrennen achter de toonbank? Vreemde klanten? Ja. Over de top crafting uitdagingen? Zeker weten. Een winkelkat? Absoluut! Word eigenaar van Merek’s Market terwijl je afdingt, ruilt en je een weg baant door een komische campagne voor één speler of een team vormt met vrienden om de hele stad te bevoorraden.

Ambacht

Heb jij de vaardigheid en het vakmanschap om prachtige ambachtelijke artikelen te maken? Merek ook niet, maar een paar items op een knutseltafel leggen en erop slaan met een hamer lijkt behoorlijke resultaten op te leveren.

Afdingen

Onderhandel vakkundig uw weg naar onstuimige winsten. Onethische kanttekening, rijkere mensen betalen door de neus voor elk product. Doe met die informatie wat je wilt.

Bazen

Vecht tegen absurde bazen en maak aangepaste items voor ze. Lukt dat niet, doe dan in ieder geval je best om je winkel heel te houden.

Lokale coöp voor 4 spelers

  • Kun je je vrienden niet uitnodigen? Je kunt met je ouders spelen die de besturing zeker snel onder de knie zullen krijgen en nuttige teamgenoten zullen zijn.
  • Is de vonk weg? Red de relatie met wat quality time samen.
  • Heb je moeite met de meest elementaire videogames? Kijk alsof je iets nuttigs doet terwijl je 3 vrienden je dragen.

Release info - Merek’s Market


Release datum
2022-01-21 00:00:00

Uitgever
Big Village Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
3

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian

Genres
party, simulation, strategy, arcade

Nintendo Switch eShop prijzen - Merek’s Market