Meteoroids 3D


Meteoroids 3D

Meteoroïden: wanneer de eenvoudigste het meest verslavend is.

Jaren 80 van de twintigste eeuw. De gouden eeuw van 8-bit videogames. We gingen van school en we zouden onze kostbare munten in de speelautomaten uitgeven.

Meteoroïden 3D.

Meteoroids 3D pretendeert niets anders dan twee dingen: een eerbetoon zijn aan eerdere games en de speler in staat stellen terug te gaan naar het vernietigen van ruimterotsen op een absurde en gekke manier. Om dit te doen hebben we een modern spel gemaakt, met wapens en scenario’s in drie dimensies, maar met de eenvoud van het spel van die tijd.

We hebben enkele aspecten toegevoegd, naast de beroemde UFO: een demon en enkele vijandelijke schepen die raketten lanceren om ons te vernietigen. Belangrijkste kenmerken zijn:

Kenmerken

 1. 24 niveaus, die het Griekse alfabet volgen. Waarom het Griekse alfabet? Het is cool.
 2. Zeven wapens. Je krijgt nieuwe wapens terwijl je nieuwe levels krijgt. Maar je kunt alle wapens vanaf de eerste keer activeren als je wilt.
 3. Energiewapens zijn veel effectiever, maar verbruiken veel energie. Wees voorzichtig.
 4. Raketten. Ze volgen de prioritaire doelstellingen. Als er alleen meteoren zijn, vernietigen ze de dichtstbijzijnde. Als er vijanden zijn, volgen ze de gevaarlijkste.
 5. Vijanden. Hier krijg je de demon, het moederschip en vijandelijke jagers, die heel, heel snel en gevaarlijk zijn.
 6. Wat als je geen vijanden wilt en gewoon op de oude manier wilt spelen, meteoren vernietigend? Deactiveer vijanden en dat is alles.
 7. Elke keer dat je meteoren begint te vernietigen, is er een incrementele telling die na een tijdje eindigt. Probeer je beste platen te maken in de minimale tijd.
 8. Er zijn twee eerste scenario’s, er komen er nog meer. Maar maak je geen zorgen: het belangrijkste doel is om meteoren af ​​te maken, niet scenario’s.
 9. U kunt uw resultaten zien in statistieken.
 10. De eerste weergave is de beste! We willen derde uitzicht! Wel, kies in het configuratiemenu hoe je wilt spelen.
 11. Snel spel of een lange uitdaging? Je kunt de tijd voor elk niveau wijzigen van 3 minuten tot 15. En je zult lijden als je wilt overleven.

Heb je een idee of iets te zeggen? Dit is een spel om plezier te hebben. We horen je.

Last, but not least, hebben we een volledige physics-optie toegevoegd: als de speler dat wil, kan het worden geactiveerd, en dan zal het schip dezelfde traagheid hebben als het kleine schip van het oude spel, dus de besturing zal logisch zijn ingewikkelder. Degenen die die mate van realisme in de natuurkunde niet willen, kunnen de eenvoudige modus geactiveerd laten.

Voor de rest is Meteoroids 3D een eenvoudig, verslavend spel, met vierentwintig niveaus, dat een eerbetoon wil zijn aan de games die ons in de jaren tachtig zoveel goede tijden hebben bezorgd, waardoor ik er ongetwijfeld heel veel heb verlaten munten erin.

We hopen dat je geniet van Meteoroids 3D.

Release info - Meteoroids 3D


Release datum
2021-09-29 00:00:00

Uitgever
ISDEC Soluciones

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPA5JGA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
action, first_person_shooter, arcade, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - Meteoroids 3D

¥11.00
RUB 889.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.