Metro 2033 Redux


Metro 2033 Redux

In 2013 werd de wereld verwoest door een apocalyptische gebeurtenis, die bijna de hele mensheid vernietigde en het aardoppervlak veranderde in een giftige woestenij.

Een handvol overlevenden zochten hun toevlucht in de diepten van de metro in Moskou en de menselijke beschaving ging een nieuwe donkere eeuw binnen.

Het is het jaar 2033. Een hele generatie is geboren en opgegroeid onder de grond, en hun belegerde Metro Station-Steden worstelen om te overleven, met elkaar, en de gemuteerde verschrikkingen die buiten wachten. Je bent Artyom, geboren in de laatste dagen voor het vuur, maar ondergronds opgegroeid. Nooit buiten de stadsgrenzen gewaagd, veroorzaakt een noodlottige gebeurtenis een wanhopige missie in het hart van het Metro-systeem, om de restanten van de mensheid te waarschuwen voor een verschrikkelijke dreigende dreiging.

Je reis neemt je mee van de vergeten catacomben onder de metro naar de verlaten woestenijen erboven, waar je acties het lot van de mensheid zullen bepalen. Maar wat als de echte dreiging van binnenuit komt?

Metro 2033 Redux is de definitieve versie van de cultklassieker ‘Metro 2033’, voor het eerst beschikbaar op Nintendo Switch. Fans van het originele spel vinden de unieke wereld van Metro getransformeerd met ongelooflijke verlichting, fysica en dynamische weerseffecten. Nieuwkomers krijgen de kans om een ​​van de beste verhaalgestuurde shooters aller tijden te ervaren; een episch avontuur dat aangrijpende overlevingshorror, verkenning en tactische gevechten en stealth combineert.

Alle gameplay-verbeteringen en functies van het veelgeprezen vervolg ‘Metro: Last Light’ zijn overgebracht naar Metro 2033 Redux – superieure AI, besturing, animatie, wapenbehandeling en nog veel meer – om een ​​spannende ervaring te creëren voor zowel nieuwkomers als veteranen. Met twee unieke speelstijlen en de legendarische Ranger-modus biedt Metro 2033 Redux uren AAA-gameplay voor een ongelooflijke prijs.

  • Dompel jezelf onder in de Metro van Moskou – zie een van de meest sfeervolle werelden in gaming, voor het eerst beschikbaar op Nintendo Switch.
  • Trotseer de gruwelen van de Russische apocalyps – rust je gasmasker en een arsenaal aan handgemaakte wapens uit terwijl je wordt geconfronteerd met de dreiging van dodelijke mutanten, menselijke vijanden en de angstaanjagende omgeving zelf.
  • Twee unieke speelstijlen: “Spartan” en “Survival” – benader het spel als een langzaam brandende Survival Horror, of pak het aan met de vechtkunsten van een Spartan Ranger in deze twee unieke modi.
  • De legendarische Ranger-modus keert terug – durf je de angstaanjagende Ranger-modus te spelen? Geen HUD, UI, dodelijkere gevechten en beperkte middelen combineren om de ultieme meeslepende ervaring te creëren.

Release info - Metro 2033 Redux


Release datum
2020-02-28 00:00:00

Uitgever
PLAION

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPAUPSA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian, dutch, russian

Genres
action, first_person_shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - Metro 2033 Redux

¥10.39
RUB 1999.0
N/A
N/A
N/A
N/A
HK$63.00
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.