Mia’s Picnic


Mia’s Picnic

In dit snelle, manische, grijp-zoveel-als-je-kunt-spel, help Mia op avontuur op haar tropische eiland tijdens een epische zomerpicknick.

Concentreer je op wat ze nodig heeft en trek fruitsporen over het bord om de manden met het juiste fruit te vullen. Vries fruit in voor ijskoude lekkernijen, pak kratten met exotische stukjes uit en meer!

Voltooi speciale receptenniveaus die je geheugen en vaardigheid op de proef stellen terwijl je racet om de fruitpatronen te pakken voor Mia’s heerlijke brouwsels.

Komt u altijd tijd tekort? Verzamel munten om uitrusting te krijgen waarmee u de tijd kunt vertragen, meer fruit kunt verzamelen of fouten in uw fruitketens kunt oplossen.

Verkleed je voor de gelegenheid! Gebruik je munten om Mia te verkleden met een verscheidenheid aan ongeschikte fruitplukkostuums, van piraat van de volle zee tot astronaut in de ruimte.

Verzamel medailles om je snelle verzamelingsvaardigheden, outfits en avonturen bij te houden

Release info - Mia’s Picnic


Release datum
2020-12-28 00:00:00

Uitgever
Nellyvision

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPA2UNA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
puzzle, adventure, arcade

Nintendo Switch eShop prijzen - Mia’s Picnic

N/A
RUB 153.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.