Molecats


Molecats

Molecats is een uitdagend puzzelspel met indirecte besturing dat zich afspeelt in de eigenzinnige en prachtige wereld van … Molecats!

Molecats zijn soort kat-mol hybriden. Ze zijn een stel gawky kerels die van paddenstoelen, marcheren en allerlei avonturen houden! Molecats brengen hun tijd door met het graven in nabijgelegen grotten en het verzamelen van heerlijke ‘paddo’s en glimmende relikwieën, waarbij ze af en toe verdwalen.

Je doel is om Molecats door de ondergrond te loodsen door de omgeving te beheersen en het pad dat ze volgen te veranderen. Onderweg zullen Molecats te maken krijgen met veel gevaarlijke vallen, griezelige monsters en lastige uitdagingen en een hele reeks vreemde maar interessante personages ontmoeten.

Kenmerken:

  • Indirecte besturing via niveaus. Roteer tegels om paden te verbinden; pas speciale krachten toe op tegels om Molecats in tegengestelde richting te laten rennen, stoppen of lopen.
  • Eenvoudig maar uitdagend. Eenvoudige spelmechanica aan de basis met kleine wendingen die meer uitdagende padzoekpuzzels creëren.
  • Vrede! Vallen en monsters doden niet, maar maken je leven veel ingewikkelder.
  • “Non-failure” gameplaystijl. Je kunt dit spel eigenlijk niet verliezen, maar als je het verprutst, zul je nog meer puzzels tegenkomen.
  • Talloze geheimen! Elk niveau bevat secundaire doelen, trofeeën, mysterieuze ontgrendelbare voorwerpen, speciale relikwie collecties en verborgen locaties plus geheime niveaus met unieke spelmechanieken!

Release info - Molecats


Release datum
2019-09-05 00:00:00

Uitgever
Vidroid

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAUAYA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, russian, chinese

Genres
puzzle, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Molecats

N/A
RUB 975.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.