Monster Truck XT Airport Derby


Monster Truck XT Airport Derby

Welkom bij de high-stakes, hoog octaangehalte rijwedstrijd voor de felste coureurs! De grootste monstertrucks hoeven alleen maar te solliciteren!

EIGENSCHAPPEN:

▶ UNIEKE STUNTARENA: rijd rond een oud vliegveld!

▶ GEWELDIGE MONSTERTRUCKS: elk voertuig rijdt anders

▶ 70 MISSIES OM TE VOLTOOIEN: Rijden, trucs doen, records verslaan

▶ GRATIS ROAMING-MODUS: verken het gebied in uw eigen tempo

Monster Truck XT Airport Derby speelt zich af op een luchthaven die is herbestemd als een hindernisbaan voor gigantische monstertrucks en zal je rijvaardigheid testen zoals je nog nooit eerder hebt gezien! Kies een van de verbazingwekkende, ongelooflijk grote vrachtwagens die beschikbaar zijn en laat zien dat je het in je hebt om ermee te rijden! Dit is de ultieme, extreme test voor de meest bekwame chauffeurs! Heb jij het in je om mee te doen en het met vlag en wimpel te halen?

Voordat je je waarde als chauffeur kunt bewijzen, moet je vertrouwd raken met een gevarieerde selectie van gigantische monstertrucks met grote wielen. Er zijn sportwagens die in monstertrucks zijn veranderd, een monstertruck-pick-up, zelfs een monstertruckbus!

Ontdek ze allemaal en misschien kom je ook enkele verrassingen tegen! Je neemt al die monstertrucks de arena in en gebruikt ze om snelheidsrecords te verbeteren, geweldige stunttrucs uit te voeren en zelfs over kleinere geparkeerde auto’s te rijden! Wie houdt je tegen?

Afhankelijk van het voertuig van je keuze, krijg je meerdere missies met verschillende moeilijkheidsgraden om te voltooien. Je zult obstakels moeten ontwijken, hellingen moeten gebruiken voor lange afstandssprongen, over auto’s en boomstammen moeten rijden en meer! Houd je ogen niet van de weg af, voer verbluffende trucs uit, test je reflexen, word een meesterlijke stuntrijder!

Release info - Monster Truck XT Airport Derby


Release datum
2021-02-26 00:00:00

Uitgever
BoomBit Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPA3L9A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
action, simulation, sports, racing

Nintendo Switch eShop prijzen - Monster Truck XT Airport Derby