Moonshades


Moonshades

Herbeleef het plezier van klassieke RPG-games geïnspireerd door kerkers en draken, gerealiseerd in rijke 3D-omgevingen en met een diep, boeiend verhaal. Ontdek een raadselachtig rijk, verzadigd met oude magie en mythen – epische legendes worden gesmeed terwijl je je waagt aan dit offline rollenspel!

Je avontuur leidt je onder verwoeste steden, door grimmige, griezelige kerkers… en naar monsters die op de loer liggen in het spookachtige schemerlicht. Duistere krachten zijn het rijk binnengevallen, maar sommige overlevenden van het koninkrijk Harten verzetten zich nog steeds tegen hun lot en bewaren de geheimen van de magie van hun voorouders. Doe mee met de missie om vrijheid en verlichting te herstellen in dit fantasieland! De glorie van het koninkrijk mag dan vervaagd zijn en zijn schatten begraven, maar de hoop om de loop van de geschiedenis te veranderen is niet volledig verloren gegaan in de duisternis van de kerkers… en de beloningen voor je inspanningen zullen groot zijn!

In de Moonshades-RPG:

 • Epische avonturen waarin mythische beesten en fantasiewezens tot leven komen in een enorme, cryptische kerkeromgeving.
 • Rust jezelf uit voor de strijd en vind de beste strategieën om de zwakke plekken van je vijanden aan te vallen.
 • Duizenden upgradebare items (wapens, bepantsering, accessoires) – en gebruik wonderbaarlijke artefacten om ze sterker te maken!
 • Actie en verhalen vertellen spelen beide een cruciale rol bij het voltooien van missies en puzzels, net als in klassieke rollenspellen.
 • Vecht in realtime gevechten voor fantastische buit, magische items en buitenaardse vaardigheden!
 • Leer verwoestende, beschermende of genezende spreuken en vaardigheden en beheers hun statuseffecten om vooruit te komen!
 • Dwaal rond in een fantasiewereld, volg je inzichten en let goed op – soms kan hulp komen van verrassende bronnen, dus laat geen paden onontgonnen!
 • Ontdek de sporen van andere avonturiers… praat en ruil met NPC’s tijdens je missies en zoek naar hints om puzzels op te lossen.
 • Herontdek een mythisch verleden door de beklijvende herinneringen van gevallen helden bloot te leggen! Vind de rollen van Harten en Aesthirya om legendarische afleveringen uit de geschiedenis van een groot rijk te ontdekken.
 • Pas op voor sluwe en dodelijke vallen in de labyrinten!
 • Experimenteer met de wonderen van de Magic Forge: maak krachtige drankjes, betover je uitrusting en maak epische legendarische items en relikwieën!
 • Wanneer de manen op één lijn liggen, beleef je avonturen in het grimmige labyrint van de Arcane Dungeons, op zoek naar prachtige schatten!

Ik geloof dat we geen afscheid hoeven te nemen van de juweeltjes van klassieke kerkercrawlers en rollenspellen – zelfs niet in onze hectische moderne wereld – en met Moonshades doe ik mijn best om hun geest en charme over te brengen, terwijl ik ze up-to-date zijn.

Moonshades is de lang gekoesterde droom van een indie-ontwikkelaar en ontwikkelt en groeit voortdurend met als doel de opwinding van die gedenkwaardige RPG’s nieuw leven in te blazen. Ik heb talloze ideeën voor speurtochten, puzzels en verschillende avonturen voor deze ouderwetse RPG die ik graag met je wil delen. Ik wil graag de veelgemaakte fout vermijden om me alleen op mijn favoriete aspecten te concentreren en zo mogelijk het doel mis te lopen om onderweg iets geweldigs te creëren! Daarom sta ik altijd open voor uw mening en ideeën!

Dus, stap in de teleport en veel plezier in dit avonturenspel!

De game bevat momenteel 30 handgemaakte kerkers en de procedureel gegenereerde putten. Nieuwe levels zullen worden toegevoegd in de vorm van gratis patches.

Release info - Moonshades


Release datum
2021-08-27 00:00:00

Uitgever
Viktor Domonyi

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPA5ATA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian

Genres
adventure, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Moonshades

RUB 1439.0
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.