Moorhuhn Jump and Run ‘Vallen en Schatten’


Moorhuhn Jump and Run ‘Vallen en Schatten’

Moorhuhn Jump and Run ‘Traps and Treasures’ brengt 21 uitdagende levels + 6 bonuslevels vol gevaarlijke vallen, sluwe vijanden en verborgen schatten …

Dit is niet de eerste keer dat Moorhuhn verschijnt in een nieuw gamegenre op de Nintendo Switch™. We hebben er genadeloos op gejaagd in Moorhuhn Remake, het Wilde Wilde Westen ermee verdedigd in Moorhuhn Wanted en deelgenomen aan verhitte races in Moorhuhn Kart. Leid de Moorhuhn door de jungle in zijn eerste jump and run-platformgame voor Nintendo Switch™!

De zoektocht naar de WHATSIT

Een amulet dat 1000 jaar geleden verloren is gegaan, de WHATSIT, is altijd de heilige graal van schatzoekers geweest. Nou, eigenlijk is de Heilige Graal de Heilige Graal van de schatzoekers, maar de WHATSIT komt er direct achter. En zelfs Moorhuhn, de grootste avonturier onder de schatzoekers, kan een hint over de verblijfplaats van dit relikwie niet weerstaan. En dus laat hij zich zonder pardon boven de dichte jungle vallen en stort zich halsoverkop in het avontuur.

In de diepten van de dichte jungle volgt de Moorhuhn de legende van een oud, verloren tempelcomplex. Daar zouden legendarische schatten verborgen liggen, maar vooral een kostbare schat: het heilige amulet van WHATSIT!

Verborgen vallen, slechtgehumeurde gorilla’s, agressieve krokodillen, vreemde sjamanen, bosgeesten, tempelwachten, vleermuizen, strijders van de doden en gestrande aliens vereisen alle moed en vaardigheden van een echte schatzoeker.

Zoals je zou verwachten van een goede platformgame voor springen en rennen, moet je al je fysieke kracht, moed en vaardigheden gebruiken. Springend en slingerend, trappend, boksend en soms zelfs schietend racet Moorhuhn door de diepten van de jungle om de schat der schatten te vinden: The Amulet of WHATSIT.

Maar daarvoor zijn er allerlei soorten vijandige tegenstanders die moeten worden verslagen, obstakels die moeten worden overwonnen en vallen die moeten worden vermeden. En dan zijn er nog wat waardevolle spullen te vinden en te verzamelen.

Je kunt ontgrendelde levels op elk moment opnieuw spelen om je eindscore te verbeteren.

Maar dat is niet alles! 6 nieuwe bonusniveaus die niet in het originele spel zitten, zorgen voor nog meer plezier en de mogelijkheid om extra punten te verzamelen.

En als er niets meer te verzamelen valt en alle tegenstanders zijn verslagen, kun je nog steeds proberen een nieuwe beste tijd te behalen.

FUNCTIES:

• 21 bomvolle spring- en ren-levels
• 6 bonusniveaus
• Jungle-soundtrack
• Dierenanimaties
• Coole bonusschatten
• Ranglijsten — Versla je eigen topscores keer op keer en strijd tegen vrienden en spelers over de hele wereld om de toppositie in het online klassement.
• Online/Offline — Speel waar en wanneer je maar wilt. Er is geen internetverbinding nodig om te spelen. Je hebt echter een internetverbinding nodig om je topscore te uploaden naar het wereldwijde klassement en de scores van andere spelers te bekijken.
• Gemeenschap — Met meer dan 15 miljoen verkochte games is Moorhuhn een van de bekendste en meest succesvolle gamepersonages. Word nu lid van de grote Moorhuhn-gemeenschap!

Moorhuhn spreekt Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Portugees, Spaans en Russisch.

Genoeg gepraat. Download de game nu en duik in het avontuur!

Ad

Release info - Moorhuhn Jump and Run ‘Vallen en Schatten’


Release datum
2021-12-23 00:00:00

Uitgever
Higgs Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, dutch, portuguese, russian

Genres
platformer, adventure, arcade, rpg