Moorhuhn Kart 2


Moorhuhn Kart 2

Naast de ster van deze spelserie Moorhuhn zelf, heb je de keuze tussen Lesshuhn, Frog, Snowman, Pumpkin, Turtle of Hank the Mole. De game bevat 8 tracks, offline singleplayer en multiplayer, evenals een online racemodus met klassementen voor de beste tijd. Verzamel 10 verschillende wapens en power-ups terwijl je over de circuits racet en ze strategisch afvuurt om je tegenstanders van de weg te jagen. De tracks spelen zich af in omgevingen die bekend zijn uit Moorhuhn X en de Winter Edition, het oude Egypte of het prachtige eilandlandschap, om er maar een paar te noemen. Twee kampioenschappen, elk op vier van de acht verschillende circuits, vereisen uw volledige concentratie en uw beste rijvaardigheid. Naast de lokale modus voor één speler – waarin je tegen maximaal 6 AI-tegenstanders strijden, is er een lokale multiplayer-modus met 2 tot 4 stuurprogramma’s (gesplitst scherm) en een online multiplayer-modus met 2 tot 7 stuurprogramma’s.

Functies:

RANKINGS – Versla je eigen topscores keer op keer en neem het op tegen vrienden en spelers over de hele wereld om de toppositie in het online klassement.

OFFLINE – Speel waar en wanneer je maar wilt. Er is geen internetverbinding nodig voor lokale singleplayer- of multiplayer-races met vrienden en familie.

ONLINE – Met een internetverbinding kun je online tegen andere spelers racen en je beste score op het wereldwijde klassement plaatsen.

VERBETERINGEN – Moorhuhn Kart 2 geremasterd voor Nintendo Switch ™ biedt een eindeloze race-ervaring met grafische afbeeldingen in hoge resolutie en andere verbeteringen voor meer plezier.

COMMUNITY – Met meer dan 15 miljoen verkochte games wereldwijd is Moorhuhn een van de bekendste en meest succesvolle gamekarakters. Met Moorhuhn Kart 2, speciaal aangepast voor de Nintendo Switch, vertrekt ‘s werelds meest gekke kip op een breed scala aan racebanen. Word nu lid van de grote Moorhuhn-gemeenschap!

Moorhuhn spreekt Engels, Frans, Italiaans, Duits, Nederlands, Spaans, Portugees, Russisch en Japans.

Waar wacht je nog op? Pak het spel en rijd dan totdat de banden roodgloeiend zijn!

Release info - Moorhuhn Kart 2


Release datum
01-04-2021

Uitgever
Higgs Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
7

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAVHKA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
dutch, english, french, german, italian, japanese, portuguese, russian, spanish

Genres
racing, sports, simulation, party

Prijzen van Moorhuhn Kart 2 op de Nintendo Switch eShop

N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
US$23.83
JP¥26.00
N/A
N/A
N/A
33,17 CAD
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
MX$527.20
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
R$121.60
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Ad