Moorhuhn Knights & Castles


Moorhuhn Knights & Castles

Eindelijk slaat Moorhuhn terug! Zet je klaar, richt, vuur… en vergeet niet om dekking te nemen! Neem het op tegen de computer, je vrienden… of je vijanden! Pure Moorhuhn-actie!

Singleplayer

Deze game bevat een uitgebreide campagne bestaande uit 36 delen, met uitdagende gevechten die plaatsvinden in de Schotse Hooglanden. Ben jij klaar voor een ijzig landschap en lavaspuwende vulkanen? Neem de leiding over een bestaande stam en bouw een machtige en prestigieuze vesting met krachtige wapens en een ijzersterke verdediging.

Bouw je rijk op en zet de achtervolging in op de boosaardige stamleider tijdens een van de vele veldslagen! Je start met een kleine hut, maar al snel kun je elk onderdeel van je woonst verbeteren en uitbreiden. Uiteindelijk word jij de heer van een uitgebreid kasteel en zul je een resem aanvallen van je vijand moeten weerstaan.

Je kunt de gevechten in de campagne zo vaak spelen als je wilt, voor onbeperkte tijd.

Multiplayer – binnenkort beschikbaar

Betreed het slagveld, start met de opbouw van je kasteel en ontwikkel de beste strategie! In het voorjaar van 2018 is er een gratis contentpakket verkrijgbaar met verschillende multiplayerfuncties.*

Plunder!

Verras tegenstanders van over de hele wereld door ze op elk willekeurig moment aan te vallen en te beroven. Een echte uitdaging voor alle spelers die het graag opnemen tegen een echte vijand.

Live-multiplayer

Speel snelle, actievolle duels tegen je vrienden. Deel een wachtwoord, en je bent klaar om eraan te beginnen. Vecht voor het verborgen goud en verzamel zoveel mogelijk kronen. Deze kronen zijn de beloning in de multiplayerstand, en bepalen hoe hoog snel je stijgt in het online klassement. Op de wekelijkse en algehele klassementen kun je zien wie er de allerbeste koning van de Hooglanden is!

Om de multiplayerstand te spelen heb je een internetverbionding nodig.** Singleplayer-campagnes kunnen offline gespeeld worden.

Gemeenschap

Meer dan 15 miljoen verkochte exemplaren maken Moorhuhn een van de meest bekende en succesvolle Duitse gamepersonages. In Moorhuhn Knights & Castles, exclusief ontwikkeld voor de Nintendo Switch, opent ‘The Chicken’ een nieuw hoofdstuk en behaalt hij opnieuw de hitlijsten. Word lid van de Moorhuhn-gemeenschap!

Klaar om de uitdaging aan te gaan? Begin met het bouwen van je kasteel, kies de juiste wapens en versla je vijanden in deze ultieme strategische artillerie-simulator. Word de machtigste koning of ga ten onder!

  • Actie: richt en versla je vijanden met een verscheidenheid aan wapens en magie!
  • Bouw je eigen kasteel! Muren, schilden, torens, kanonnen, katapulten en zelfs machtige tovenaren!
  • Verdediging: verander het huis van de Schotse Moorhuhn-stam in een ondoordringbare vesting!
  • Progressie: geef je kasteel en wapens een sterke upgrade.
  • Singleplayer: achtervolg de boosaardige stamleider en versla hem in epische gevechten!
  • Multiplayer (binnenkort verkrijgbaar): strijd tegen spelers van over de hele wereld, win goud en behaal trofeeën.
  • Live-duels: daag je vrienden rechtstreeks uit en vecht voor glorie… en goud!
  • Plunder: probeer andere spelers in het geheim te beroven.
  • Erkenning: laat iedereen zien wat hoe goed je bent in het online klassement.

Release info - Moorhuhn Knights & Castles


Release datum
2018-01-08 00:00:00

Uitgever
Higgs Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAK7YA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, dutch, portuguese, russian

Genres
action, strategy, arcade, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - Moorhuhn Knights & Castles

¥19.90
RUB 629.0
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.