Moorhuhn Wanted


Moorhuhn Wanted

Preview Image

Hallo partner! Welkom in het Wilde Westen, waar wetteloosheid is uitgebroken in GUN CITY. Schietgrage desperadokippen hebben de eervolle sheriff de stad uitgejaagd. Niets en niemand is veilig in deze ooit zo vreedzame stad. Jij bent de nieuwe sheriff en moet de orde herstellen door deze losgeslagen kippen uit te schakelen.

In elk van de drie levels is het doel om op zoveel mogelijk kippen te jagen en zoveel mogelijk punten te verzamelen in slechts 90 seconden. Maar wees voorzichtig – de desperado’s schieten terug! Als je drie keer wordt geraakt, is het spel afgelopen. Als je de verkeerde kip of het verkeerde voorwerp raakt, verlies je punten. Je moet niet alleen nauwkeurig zijn, maar je moet ook bepaalde taken uitvoeren om door te gaan naar het volgende level. Welke taken? Dat moet je zelf uitzoeken!

Level 1: Op de prairie

Het eerste level vindt plaats op de prairie. Hier vind je een martelpaal, dozen, flessen, een gevangenis en een bank. Als je op het slot van de gevangenis schiet, komt er een kip-overvaller naar buiten die de bank probeert te beroven. Om naar het volgende level te gaan, moet je minstens 350 punten halen, op de martelstaak schieten en…

Level 2: In het ravijn

In het tweede level bevind je je voor GUN CITY, dat al te zien is op de achtergrond. Je ziet ook een visser in zijn boot naast een tent, een boer naast een krat aardappelen en een goudzoeker op zijn vondst. Om het volgende level te bereiken, moet je minstens 350 punten halen, het ravijn een beetje opfleuren en…

Level 3: In GUN CITY

In de stad zijn veel gebouwen, een galg en veel kippen. Door de ramen van de gebouwen kapot te schieten, kun je vijanden laten verschijnen. Er zijn veel verrassingen in dit level, dus je kunt maar beter de handen uit de mouwen steken om al die verborgen punten te vinden.

ANDERE KENMERKEN:

  • Joy-Con-snelheid — Kies een van de drie snelheidsinstellingen voor maximaal succes tijdens je jacht.
  • Klassement — Verbeter je eigen scores keer op keer en neem het op tegen vrienden en spelers van over de hele wereld voor de hoogste plaats in het klassement.
  • Eerlijkheid — Er zijn leaderboards voor elk niveau voor spelers die de aanraakbesturing gebruiken, en voor spelers die alleen de Joy-Con-controllers of de Nintendo Switch-Pro-controller gebruiken.
  • Tutorial en veelgestelde vragen — Tips en trucs om snel een succesvolle kippenjager te worden.
  • Online/offline — Speel waar en wanneer je maar wilt. Je hebt geen internetverbinding nodig om te jagen. Als je je topscore wilt uploaden naar de wereldwijde ranglijst en de score van andere spelers wilt zien, heb je echter wel een internetverbinding nodig.
  • Community — Deze game heeft meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht, waardoor Moorhuhn een van de bekendste en meest succesvolle gamepersonages is. De kip gaat weer naar het Wilde Westen met Moorhuhn Wanted, een spel dat exclusief voor de Nintendo Switch is ontwikkeld. Word nu lid van de grote Moorhuhn-community!

Waar wacht je nog op? Haal het spel en jaag op gekke kippen in het Wilde Westen!

Release info - Moorhuhn Wanted


Release datum
2018-09-27 00:00:00

Uitgever
Higgs Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAQQZA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, dutch, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
arcade, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - Moorhuhn Wanted

¥7.00
RUB 489.0
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.