MotoGP™21


MotoGP™21

Neem plaats op de startgrid en bereid je voor op de meest realistische en meeslepende MotoGP ™ -game ooit.

HET ALLERBESTE VAN MotoGP ™

Beleef het seizoen 2021 ten volle met de klassen MotoGP ™, Moto2 ™, Moto3 ™.

Beleef de meest authentieke en meeslepende race-ervaring op twee wielen met meer dan 120 officiële coureurs, meer dan 20 circuits en nieuwe en verbeterde functies voor een ongekend realistisch niveau. En voor de eerste keer de straf voor lange rondes.

Beleef de geschiedenis van MotoGP ™ opnieuw met meer dan 40 historische coureurs en hun iconische motoren.

PLAN JE GAME

Neem de volledige controle over uw managementcarrière: word lid van een officieel team of creëer een geheel nieuw team, het is aan jou. Selecteer vervolgens uw personeel: een team van professionals zal u het hele seizoen en uw carrière bijstaan ​​en u helpen bij het nemen van cruciale beslissingen, zoals de keuze van het beste contract en de ontwikkeling van uw fiets.

En als je eenmaal in de hoogste klassen bent, stel dan je eigen Junior Team samen, waarbij je elk aspect afhandelt.

ELK DETAIL ONDER CONTROLE

Als je elk aspect van de race kunt controleren en managen, is elke beslissing van belang. Houd het brandstofpeil, de remtemperatuur en de bandenslijtage in de gaten. Neem cruciale keuzes op basis van uw rijstijl en de raceomstandigheden.

Bereid je voor op de meest opwindende race-ervaring, maar laat je niet te veel meeslepen: als je valt, moet je zo snel mogelijk weer op de motor stappen! Elke seconde telt!

WINNEN MET STIJL

Of het nu gaat om de manier waarop je rijdt of om hoe je eruitziet, stijl staat centraal in MotoGP ™ 21. Laat zien wie je werkelijk bent! Pas helm, pak, stickers, racenummer en kleurstelling aan met 5 ongelooflijke grafische editors!

En maak indruk op iedereen met jouw rijstijl! Ook is ons revolutionaire neurale AI-systeem gebaseerd op machine learning terug met aanzienlijke verbeteringen: bereid je voor om nieuwe gezichten van A.N.N.A. te ontdekken. in de meest opwindende races ooit!

Release info - MotoGP™21


Release datum
2021-04-22 00:00:00

Uitgever
Milestone

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
8

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPA2J9A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian, portuguese

Genres
simulation, sports, racing

Nintendo Switch eShop prijzen - MotoGP™21