Munchkin: Quacked Quest


Munchkin: Quacked Quest

Duik in Munchkin: Quacked Quest en ontdek de parodie, woordspelingen en humor van het hitkaartspel Munchkin van Steve Jackson opnieuw.

Verzamel goud, gooi je vijanden (en vrienden) in offerplaatsen, verzamel eenden, elimineer de monsters – van gereanimeerde skeletten tot de Potplant en zelfs de Plutonium Dragon – en bereik het hoogste niveau om het spel te winnen! Er is tenslotte maar één plek bovenaan en je hebt net een kettingzaag gevonden …

Soms ligt de vijand naast je op de bank

Verzamel je beste vrienden of vijanden (maakt niet uit, je schakelt elkaar hoe dan ook in) en schakel de wrede hordes monsters uit! Versla je “bondgenoten” voor de schat en maak je klaar met legendarische wapens zoals de Rat-on-a-Stick, een Scepter die liefde verzendt of een Flare Gun … Snel spelend en gek, Munchkin: Quacked Quest kan rollenspellen verminderen groep naar hysterie. En terwijl ze lachen, kun je de eerste zijn die de eenden grijpt.

Niet bang voor kippen en trollen? Vind je het leuk om willekeurige objecten te plunderen voor buit? Wil je epische bazen overwinnen en je vrienden verraden? In de solo- of lokale multiplayer-modus race je door willekeurig gegenereerde kerkers en overwin je steeds bizarere uitdagingen. Kies uit vier verschillende races en klassen en ontketen hun speciale vaardigheden op het juiste moment om een ​​voordeel te behalen ten opzichte van je tegenstanders. De mix tussen toegankelijke, maar toch rijke gameplay en een nivellerende race biedt intense en op vaardigheden gebaseerde vechtactie.

Vertrouw op de gebroeders Wight en hun Fabulous Dungeonarium Machine (FDM ™ ©) voor het genereren van unieke kerkers gevuld met dodelijke vallen, gevaarlijke vijanden en prachtige eenden. Elk avontuur wordt verbeterd door willekeurige modificaties. Hoe meer overwinningen je claimt, hoe meer mogelijkheden er aan je spel worden toegevoegd.

Belangrijkste gameplay-functies:

  • Speel alleen of met maximaal vier spelers in de bankmodus en avontuur door dodelijke kerkers waar vijanden op de loer liggen. Wees voorzichtig, soms zit de gevaarlijkste vijand vlak naast je …
  • Wees de snelste, de slimste of de meest effectieve in het bereiken van de gekke doelen van elke kerker: eenden vangen, monsters verslaan, bazen verslaan, terwijl je je vrienden / vijanden in kuilen gooit en meubels kapot gooit … alles wat je zou willen dat je had kunnen doen de bruiloft van je neef.
  • Vier races en vier klassen beschikbaar: word een modieuze Orc Priest, een knorrige Dwarf Wizard of tientallen andere combinaties. (Het management zal elke aansprakelijkheid weigeren in het geval van een mislukte betovering of ontbrekend ledemaat.)
  • Meer dan 20 wapens om te gebruiken voor het slaan, snijden, schieten, knuffelen, verbranden, slaan of neerhalen van meer dan 15 verschillende vijanden – of vrienden. Voor het geval dat, weet je … ze staan ​​je in de weg. En als je harder wilt slaan, sneller wilt rennen of nog irritanter wilt zijn voor de andere spelers, zijn er negen bijna dodelijke items om uit te kiezen.
  • Willekeurig gegenereerde kerkers voor oneindige replay-waarde!
  • Aangepaste ervaring: kies de spelermodus en de duur van het spel en laat het terugsteken, buit grijpen, doden en verraden beginnen!
Ad

Release info - Munchkin: Quacked Quest


Release datum
2019-11-19 00:00:00

Uitgever
Twin Sails

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPASAQA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, french, german, italian, spanish

Genres
action, party, arcade

Nintendo Switch eShop prijzen - Munchkin: Quacked Quest

EUR 24.99
EUR 24.99
EUR 24.99
EUR 24.99
GBP 22.49
EUR 24.99
USD 24.99
N/A
AUD 37.5
EUR 24.99
EUR 24.99
CAD 31.49
EUR 24.99
EUR 24.99
CZK 625.0
DKK 187.5
EUR 24.99
EUR 24.99
EUR 24.99
EUR 24.99
EUR 24.99
EUR 24.99
EUR 24.99
EUR 24.99
EUR 24.99
MXN 484.41
NZD 41.25
NOK 250.0
PLN 100.0
EUR 24.99
PLN 100.0
RUB 1875.0
24,99 €
ZAR 406.0
EUR 24.99
SEK 260.0
CHF 35.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!