Murder Mystery Machine


Murder Mystery Machine

Word lid van de District Crime Agency in deze isometrische, moderne noir-deductiethriller. Verken plaats delict in complexe diorama’s, organiseer je bewijs effectief en vervaag de scheidslijnen tussen goed en kwaad om je zaak te presenteren. Heb jij het in je om een ​​echte detective te zijn?

Op haar eerste dag bij de DCA onderzoekt de frisse nieuweling Cassandra Clarke samen met een onwillige, opgebrande detective, Nate Huston, de moord op een prominente politicus. Hoewel alle bewijzen wijzen op een mislukte overval, worden de twee rechercheurs al snel verstrengeld in een complexe, onderling verbonden reeks misdaden die allesbehalve een open en gesloten zaak zijn.

Kenmerken:

Verken gedetailleerde, isometrische plaats delict en navigeer door perspectieven om nieuwe aanwijzingen te ontdekken. Ondervraag verdachten in het gebied en vind tegenstrijdigheden in het bewijs om ze te pakken te krijgen. Kun jij de rode haringen onderscheiden van de sleutel tot de koffer?

Verzamel muren vol bewijs van plaats delict, interviews met verdachten en forensische resultaten. Het is aan jou om je werkruimte georganiseerd te houden, zodat je niets hoeft te missen en door te dringen tot het echte wie, wat en waarom.

Geniet van een rijk en meeslepend verhaal geïnspireerd op film noir, geschreven door film- en tv-professionals van het BAFTA-winnende productiebedrijf Blazing Griffin. Met complexe personages en donkere, alomtegenwoordige omgevingen, verwacht het onverwachte als de schalen van gerechtigheid worden gekanteld.

Release info - Murder Mystery Machine


Release datum
2021-08-25 00:00:00

Uitgever
Microids

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPA3T7A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, dutch, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
puzzle, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Murder Mystery Machine

¥14.99
RUB 1799.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.