My Brother Rabbit


My Brother Rabbit

Preview Image

My Brother Rabbit is een avontuur in een surrealistische wereld waarin werkelijkheid is vermengd met kinderfantasie. Een meisje krijgt te maken met een vreselijke realiteit als ze ziek wordt.

Zij en haar broer gebruiken de kracht van verbeelding om te ontsnappen aan de vijandige buitenwereld. Samen scheppen ze een fantastisch universum waarin ze kunnen spelen en bescherming vinden. In dit fantasierijke landschap wil een konijntje voor zijn zieke vriend de bloem zorgen om hem weer gezond te maken. Op deze reis moet het konijn alles inzetten om puzzels te ontcijferen via de klassieke point-and-click-methode om zijn avontuur te vervolgen. Help het konijn bij minigames, zoek verborgen voorwerpen en zet vreemde machines in elkaar in een wereld waarin gewone logica niet telt. Doe mee aan deze zoektocht door vijf wonderlijke landen vol robo-elanden, zwevende baobabs, reuzepaddenstoelen, smeltende klokken en meer ongelofelijke dingen die alles wat je weet over de realiteit op z’n kop zetten.

Release info - My Brother Rabbit


Release datum
2018-09-21 00:00:00

Uitgever
Forever Entertainment

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAQHLA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian

Genres
puzzle, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - My Brother Rabbit

N/A
RUB 1049.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.