Mystic Fate


Mystic Fate

Help de jonge Aris om het mysterie van de val van Asfand en zijn gilde van alchemisten op te lossen, de dood van haar broer te wreken, de grenzen van haar krachten te ontdekken, dat alles en meer in een 3D voxel-actie-avonturenspel waarin je wapens bestuurt. gemaakt van metaal.

Aris traint al haar hele leven vanwege haar speciale krachten en vaardigheden, samen met haar broer om de Alchemists Dungeon binnen te gaan en de lang verloren gewaande lichtbollen te herstellen om de vrede in Asfand te herstellen, lang opgewonden door Koltors die na de val van de alchemistengilde heeft de oorlog gewonnen. Het terugvinden van de lichtbollen betekent dat Aris zal moeten ontdekken wat er vele generaties geleden met haar wereld is gebeurd.

Kenmerken

  • Speel als Aris en beheers haar krachten over munten en zwaarden, beheers ze en vlieg over de kerker van de Alchemisten.
  • Leer de hele geschiedenis kennen via veel NPC’s en verzamel alle rollen om precies te weten wat er met Asfand is gebeurd.
  • Geniet van de gedetailleerde omgeving en de rijke variatie aan vijanden.

Release info - Mystic Fate


Release datum
2021-04-22 00:00:00

Uitgever
JanduSoft

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPA2LDA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish

Genres
puzzle, adventure, action

Nintendo Switch eShop prijzen - Mystic Fate

N/A
RUB 749.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.