Mystic Vale


Mystic Vale

Bereid u voor op een geheel nieuwe deck-opbouwervaring in Mystic Vale, terwijl u het innovatieve Card Crafting System gebruikt om uw kaarten te verbeteren om een ​​divers en effectief deck te creëren.

In Mystic Vale combineren kaarten op verschillende manieren om krachtige combo’s te maken. Elke beurt kun je upgrades kopen voor je bestaande kaarten, waardoor ze sterker worden naarmate het spel vordert. Duw extra kaarten op je veld om meer middelen te krijgen, met het risico je beurt vroeg te beëindigen. De speler die de meeste overwinningspunten scoort, wint!

Mystic Vale is gemakkelijk te vinden voor diegenen die nieuw zijn met het bouwen van kaarten, maar is een uitdaging, zelfs voor diegenen die bekwaam zijn in het genre. Oefen tegen AI-tegenstanders voordat je online de strijd aangaat, waar je openbare of privékamers kunt vinden en creëren om tegen vrienden of willekeurige spelers te spelen!

Als je clan allemaal samen op één plek staan, ondersteunt Mystic Vale ook Hot Seat voor maximaal 4 personen!

Release info - Mystic Vale


Release datum
2020-03-12 00:00:00

Uitgever
Nomad Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAU5FA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
board_game, strategy

Nintendo Switch eShop prijzen - Mystic Vale

N/A
RUB 899.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.