Nexoria: Dungeon Rogue Heroes


Nexoria: Dungeon Rogue Heroes

Dit spel is een unieke mix van schurkenstaten met verkenning van een kerker, RPG, turn-based tactieken en een kaartspel om te verzamelen. Aan de basis van het turn-based systeem zijn geen beurten, maar tijd. Vind en verbeter nieuwe helden en verkrijg munten om nieuwe spreuken te kopen. Maar vergeet niet dat de dood van een held fataal zal zijn.

Helden

Elke held heeft een speciaal voordeel en een spreuk, naast de drie statistieken (kracht, behendigheid, uithoudingsvermogen). Verzamel je team van helden, bedenk unieke tactieken voor gevechten. Traditionele tank, genezer en krijger? Of zou je alleen brute kracht gebruiken?

Tijdens gevechten worden de vooraf geselecteerde 20 kaarten met spreuken in het kaartspel gemengd. Elke 6 seconden van een gevecht neem je een nieuwe kaart in je hand. Tijdens de normale beurt heb je de keuze uit acties:

  • Normale aanval;
  • Verdediging;
  • Positieverandering;
  • De spreuk van een held uitspreken (één voor elk);
  • Spreuken uit de hand gebruiken

Elke spreuk, heroïsch of uit een stapel, heeft zijn eigen manakosten.

Mana wordt gedeeld door alle helden en hoopt zich op tijdens gevechten. De speler zal nu moeten kiezen welke spreuk hij wil gebruiken, omdat er misschien niet genoeg mana is voor de volgende.

Kerkers

Stuur je helden naar het gevaarlijkste avontuur: Dungeons of Nexoria. Willekeurig gegenereerde verdiepingen met aan het einde van elk een baas. Niet iedereen zal kunnen terugkeren, maar degenen die dat kunnen, zullen grote glorie verwerven!

Evenementen

Het verkennen van kerkers is niet alleen beladen met massa’s vijanden die vernietigd moeten worden, maar ook met willekeurige gebeurtenissen en vallen, waarvan de uitkomst fataal kan zijn.

Release info - Nexoria: Dungeon Rogue Heroes


Release datum
2020-11-18 00:00:00

Uitgever
TERNOX

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAZQKA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, russian

Genres
board_game, strategy, other, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Nexoria: Dungeon Rogue Heroes

¥5.99
RUB 375.0
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.