No Longer Home


No Longer Home

No Longer Home is een spel over het loslaten van het leven dat je hebt opgebouwd door omstandigheden waar je geen controle over hebt. Duik in het leven van Bo en Ao en leer over hun dromen, frustraties en angsten. Verwelkom de magie van het alledaagse en enigszins buitengewoon.

Bo en Ao studeren af ​​aan de universiteit en bereiden zich voor om de flat waar ze een jaar samen hebben gewoond te verlaten. Dankzij visumbeperkingen wordt Ao gedwongen terug te keren naar Japan, waardoor Bo in Engeland achterblijft. Gedesillusioneerd door het post-educatieve leven en aan de kant geschoven door een regering die hen daar niet wil, proberen beiden hun onzekere toekomst te verwerken. En diep onder hun flat in Zuid-Londen groeit iets…

Terwijl ze hun spullen inpakken in het huis dat ze hebben gedeeld, laten ze meer los dan alleen herinneringen

Dwaal door een intieme flat en bekijk de alledaagse bezittingen van Bo en Ao. Ga barbecueën, speel videogames en blijf laat op door gewoon in bed te praten. Volg de dagelijkse activiteiten en gesprekken van twee queer, niet-binaire studenten en hun vrienden. Maak kennis met Lu, de veelogige, dierachtige nieuwe huisgenoot.

Een semi-autobiografisch spel

No Longer Home werd geboren toen de ontwikkelaars na de universiteit op dezelfde manier uit elkaar werden gedreven en besloten contact te houden door samen aan een game te werken. Het ontwikkelingsduo Hana en Cel koos dit project als een manier om de emoties die gepaard gingen met het afscheid te verkennen en te uiten.

Release info - No Longer Home


Release datum
2021-10-07 00:00:00

Uitgever
Fellow Traveller

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPA3FCA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, chinese

Genres
adventure, simulation, other

Nintendo Switch eShop prijzen - No Longer Home