NOBLE ARMADA LOST WORLDS


NOBLE ARMADA LOST WORLDS

Noble Armada: Lost Worlds is een strategietitel gebaseerd op de miniaturengame Noble Armada. Stel in het Fading Suns Universum, waar de zonnen zelf aan het sterven zijn, de mensheid strijdt om haar verloren grootheid nieuw leven in te blazen, of gewoon te nemen wat er nog over is.

De vijf grote koninklijke huizen domineren de menselijke ruimte terwijl ze met elkaar vechten om controle over de grootste hulpbron … de mensheid zelf.

In Noble Armada: Lost Worlds kruipen spelers in de huid van een nobel in een van de vijf koninklijke huizen, die strijden tegen rivaliserende vloten en huizen om de controle over de menselijke ruimte. Ze vechten tegen piraten, barbaren, ketters en anderen in hun zoektocht naar suprematie.

Noble Armada is een spel van broadsides en boarding-acties, waarbij spelers hun schepen manoeuvreren om hun beste foto’s te maken, vurige energie afvuren en vervolgens aan boord gaan van hun vijanden om het gevecht te beëindigen met wanhopige boarding-acties. Terwijl ze van planeet naar planeet reizen, bondgenoten maken en hun vloten opbouwen, doen ze ook de ervaring op die ze nodig hebben om hun bemanning en mariniers echt formidabel te maken.

Release info - NOBLE ARMADA LOST WORLDS


Release datum
08-03-2021

Uitgever
HR GAMES

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPATKPA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, french, german, italian, korean, spanish

Genres
adventure, board_game, rpg, strategy
Ad