Nurse Love Syndrome


Nurse Love Syndrome

Ontmoet vrolijke Kaori Sawai, vers van de verpleegschool, terwijl ze zich bij het Yurigahama-ziekenhuis aansluit. Het overleven van een bijna-doodervaring als kind liet haar achter met een verlangen om verpleegster te worden en “helende handen” die haar pijn bij patiënten konden verlichten door ze gewoon aan te raken.

Nurse Love Syndrome, geschreven door echte verpleegkundigen Sakura Sakura en Madoka Madoka, deelt dezelfde wereld als Nurse Love Addiction. Richt je op jonge vrouwen die net uit school zijn en begeleid Kaori in haar verhaal over groei, liefde en medicijnen.

Eigenzinnige cast

Van de strikte hoofdverpleegster Hatsumi Otsuka, de grote zus Yasuko Yamanouchi en de verpleegschool senpai Nagisa Fujisawa tot de vijandige patiënt Sayuri Sakai, de schattige Ami Asada en de mysterieuze Meester van Room 310, de cast van eigenzinnige personages zullen allemaal Kaori definiëren groei.

Meerdere eindes

Laat je keuzes beslissen hoe Kaori haar relatie zal laten groeien en haar naar een van de 20 of meer eindes zal leiden, van zoete liefde of donkere passies.

Complete editie

Nurse Love Syndrome bevat alle inhoud van de bijgewerkte Nurse Love Syndrome Re: Therapy-game die in Japan is uitgebracht, zodat je kunt genieten van de definitieve editie van liefde en verpleging.

Voice Talents

Kaori Sawai: Asumi Kana

Hatsumi Otsuka: Eri Kitamura

Nagisa Fujisawa: Yoko Hikasa

Sayuri Sakai: Asami Imai

Yasuko Yamanouchi: Yumi Hara

Ami Asada: Manabi Mizuno

Mayuki Wakamoto: Ayane Sakura

Release info - Nurse Love Syndrome


Release datum
2019-12-26 00:00:00

Uitgever
KOMODO

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPATL8B

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, chinese

Genres
adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Nurse Love Syndrome

¥48.00
N/A
RUB 2999.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.