Overcooked: Special Edition


Overcooked: Special Edition

Bereid je voor op het ultieme, arcade-stijl kookfestijn in Overcooked: Special Edition, verkrijgbaar in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch. Verdeel de keukentaken tussen jou en je vrienden. Verzamel, hak, kook, doe de afwas en bezorg zoveel mogelijk smakelijke maaltijden binnen de tijd!

NSwitchDS_OvercookedSpecialEdition_02.jpg

Koken onder druk

Slijp je messen, haal je schort uit de kast en werk samen als team om tal van smakelijke bestellingen te bereiden en serveren voordat de hongerige klanten massaal je tent verlaten. Kun jij diverse culinaire taken tegelijk beheren en je hoofd koel houden terwijl de temperatuur in de keuken blijft stijgen?

NSwitchDS_OvercookedSpecialEdition_05.jpg

Keukenrampen

Reis door een reeks wrede en ongebruikelijke keukens om een chef-kok te worden die is opgewassen tegen het oude, eetbare kwaad dat het land bedreigt. Elk level stelt zelfs de dapperste chefs op de proef. Beweeg over lopende banden, glijd van een ijsberg of verplaats jezelf tussen rijdende vrachtwagens.

Speel in je eentje of neem deel aan klassieke, chaotische kookactie voor maximaal vier spelers* in diverse spelstanden. Naarmate je verder komt in de game, krijg je toegang tot nieuwe chefs en levels.

NSwitchDS_OvercookedSpecialEdition_03.jpg

Uitgebreid koken

Overcooked: Special Edition bevat de originele game plus de contentpakketten The Lost Morsel en Festive Seasoning met daarin zes nieuwe singeplayerlevels, acht nieuwe coöplevels, twee nieuwe voertuigen om de wereldkaart mee te verkennen, acht nieuwe chefpersonages om vrij te spelen, en meer!

video

Voel het voedsel

Beleef de game echter dan ooit met de HD-trilfunctie. Voel elke hak door een tomaat of hoe de soep door de pot klotst – je kunt zelfs voelen wanneer iets in de fik staat of bijna verbrandt!

  • Verdeel de keukentaken over je team, of betreed in je eentje de keuken om maaltijden te bereiden en aan je klanten te serveren.
  • Overwin steeds moeilijkere en vreemdere keukens die het uiterste zullen vergen van je coördinatie en vermogen om samen te werken!
  • Door goed te presteren krijg je toegang tot nieuwe levels, nieuwe personages en competitieve levels waarin teams van twee personen verhitte strijd leveren!
  • Geniet van de HD-trilfunctie en twee inbegrepen DLC-pakketten: The Lost Morsel en Festive Seasoning!

Release info - Overcooked: Special Edition


Release datum
27-07-2017

Uitgever
Team17

Ontwikkelaar
Ghost Town Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAEQKA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support
Talen
english, french, german, italian, spanish
Genres
cooking, arcade, party
Ad