OVERWHELM


OVERWHELM

Preview Image

De horrorwereld: verken de beklemmende grotten aan de hand van slechts een ruwe plattegrond. Vijanden kunnen altijd en overal opduiken.

Eindbazen geven vijanden power-ups: wanneer je alle vijf de unieke eindbazen verslaat, worden hun vaardigheden over de vijanden verdeeld, waardoor de moeilijkheidsgraad stijgt.

Spannende gevechten: de strijd is intens en snel. Eén treffer en je bent er geweest. Als je drie keer sterft, is het afgelopen. Versla eindbazen in verschillende volgorden om je spelverloop te optimaliseren.

Intense soundtrack en soundscape: de summiere maar krachtige soundscape houdt je bij de les en jaagt je de stuipen op het lijf. De soundtrack bevat af en toe onheilspellende geluidseffecten als aanvulling op intense eindbaasgevechten en belangrijke momenten.

Coöpstand (exclusief voor de Nintendo Switch): voor de allereerste keer kun je je samen met een vriend door OVERWHELM vechten. Leid vijanden af, werk samen en breng elkaar weer tot leven om het er heelhuids vanaf te brengen.