Paladins


Paladins

Preview Image

Sluit je aan bij meer dan 25 miljoen spelers in Paladins, de gratis te spelen fantasysensatie en teamshooter. Vuur geweren en magie af als een legendarische kampioen van het rijk, pas je basisvaardigheden aan en creëer je eigen speelstijl.

Fantastische kampioenen

Paladins speelt zich af in een kleurrijke fantasiewereld met een stel diverse kampioenen, van menselijke scherpschutters tot mech-rijdende goblins en van mystieke elven tot draken met jetpacks. Elke kampioen heeft een unieke set vaardigheden en er worden regelmatig nieuwe kampioenen toegevoegd aan Paladins, waardoor de game altijd spannend is.

Gratis te spelen

Paladins is helemaal gratis te spelen. Alles dat de gameplay beïnvloedt kan worden vrijgespeeld door simpelweg te spelen. Voorwerpen om je uiterlijk aan te passen zijn te koop.

Bouw je deck

Wat je speelstijl ook is, je voelt je thuis in Paladins. Door decks te bouwen kun je aan de slag als koelbloedige sluipschutter, granaatwerpende explosievenexpert of een atleet met een jachtgeweer, allemaal met dezelfde kampioen. Kies uit tientallen kaarten om je vaardigheden aan te passen en elke kampioen uniek te maken.

Pas je kampioen aan

Een eeuwenoude godin, ruimtereizende premiejager, genadeloze piraat, ijsreus: deze en meer kun je allemaal zijn in Paladins. Kies uit honderden skins die al beschikbaar zijn in Paladins en vind in elke update een nieuwe favoriet.

Intuïtieve bediening

Paladins kan vanuit een first-person- en een third-person-perspectief worden gespeeld. De besturing is voor nieuwkomers en shooterveteranen heel makkelijk te leren, dus spelers kunnen direct genieten van de game.

Roep je team bijeen

Vorm een team samen met je vrienden! Paladins is uitermate geschikt om in groepen te spelen en stelt je samenwerkingsskills op de proef.

Paladins zal later dit jaar verkrijgbaar zijn als gratis te spelen game. Founders krijgen vervroegde toegang, spelen meteen alle kampioenen en hun stempakketten vrij, en ontvangen exclusieve items om het uiterlijk aan te passen.

Ad

Release info - Paladins


Release datum
2018-06-12 00:00:00

Uitgever
Hi-Rez Studios

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
10

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAP4CA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, portuguese, russian

Genres
action, first_person_shooter, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - Paladins

EUR 0.0
EUR 0.0
EUR 0.0
EUR 0.0
GBP 0.0
EUR 0.0
USD 0.0
¥0.00
AUD 0.0
EUR 0.0
EUR 0.0
CAD 0.0
EUR 0.0
EUR 0.0
CZK 0.0
DKK 0.0
EUR 0.0
EUR 0.0
EUR 0.0
EUR 0.0
EUR 0.0
EUR 0.0
EUR 0.0
EUR 0.0
EUR 0.0
MXN 0.0
NZD 0.0
NOK 0.0
PLN 0.0
EUR 0.0
PLN 0.0
RUB 0.0
0,00 €
ZAR 0.0
EUR 0.0
SEK 0.0
CHF 0.0
ARS 0.0
BRL 0.0
CLP 0.0
COP 0.0
N/A
N/A
N/A
PEN 0.0
Laat me alle prijzen zien!