Panzer Paladin


Panzer Paladin

De aanblik van gigantische zwaarden die door de nachtelijke hemel laaien, is misschien huiveringwekkend, maar blijf standvastig!

De sinistere Ravenous en zijn legioenen meedogenloze demonen zijn klaar voor de strijd. Zelfs alle legers van de wereld kunnen ze niet stoppen, maar de mensheid heeft nog een laatste troef: het geavanceerde krachtpantser genaamd Paladin.

Het is nu aan een wilskrachtige Android genaamd Flame om Squire te worden, de Paladin te besturen en alle Weapon Keepers en hun duivelse leider op te sporen. De confrontatie tussen de technologische bekwaamheid van de mensheid en de krachtige krachten van het occulte is begonnen!

Grijp wapens van de inwoners van de Nederlandse wereld en proef ze van hun eigen medicijn! Laat ze de kracht van geavanceerde technologie zien, gecombineerd met meesterlijk zwaardvechten. Slash, bash en gooi je een weg door een reeks verbluffende levels over de hele wereld, alles weergegeven in glorieuze 8-bit graphics! Spring in je Paladin en neem de wapens op!

Release info - Panzer Paladin


Release datum
2020-07-21 00:00:00

Uitgever
Tribute Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAXLNA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, chinese

Genres
action, platformer, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Panzer Paladin

¥10.94
RUB 1342.0
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.