Paper Mario: The Origami King


Paper Mario: The Origami King

Ga met Mario en zijn nieuwe metgezel Olivia mee op een komisch avontuur dat je meeneemt naar de uithoeken van een papercraft-wereld in Paper Mario: The Origami King op Nintendo Switch!

Neem het op tegen de Origami-koning en zijn leger van papieren indringers, werk samen met een aantal buitengewone metgezellen en beheers magische krachten tijdens je zoektocht om de wereld te redden.

PAPIER PANDEMONIUM

Het is scheurbaar! De sluwe koning Olly heeft prinses Peach in origami veranderd, haar kasteel ontworteld en afgesloten met magische papieren slingers. Wees niet bang, want onze besnorde held Mario en zijn nieuwe vriend Olivia zijn hier om de dag te redden!

Reis door het land – van verzengende woestijnen tot het zeilen op volle zee – en rekruteer een ronddraaiende groep gekke reismaatjes, terwijl je probeert deze sinistere streamers te doorbreken en te voorkomen dat je papieren vrienden worden veranderd in een van de gevouwen soldaten!

ONTVANG EEN EPISCHE VRAAG!

Reis door het land, herstel de schade die de gevouwen soldaten hebben aangericht en red padden die gevangen zitten in allerlei gekke krassen!

Gebruik, met behulp van Olivia’s vouwkrachten, de verreikende 1.000 vouwarmen en andere papieren transformaties om de gevangenen van de handlangers van de Origami-koning te redden en de vrede in de wereld te herstellen.

Maak een einde aan de plannen van koning Olly door deel te nemen aan gevechten die zowel je tactische denk- als puzzelvaardigheden op de proef zullen stellen – tegen zijn origami-leger, maar ook tegen gigantische bazen onder zijn bevel!

Release info - Paper Mario: The Origami King


Release datum
17-07-2020

Uitgever
Nintendo

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPARUUA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support
Talen
dutch, english, french, german, italian, spanish
Genres
adventure, action
Ad