Part Time UFO


Part Time UFO

Gestapeld met nieuwe functies

De charmante stack-up Part Time UFO baant zich een weg naar de Nintendo Switch, met Joy-Con-besturing, lokaal spelen voor twee spelers , gloednieuwe uitdagingen en exclusieve spelstanden.

Parttime werker, fulltime UFO!

In Part Time UFO, vlieg met Jobski de UFO rond en voltooi klusjes. Help mee op een boerderij, steun cheerleaders, kook het ultieme dessert in een restaurant, bouw kastelen en nog veel meer! Waar Jobski ook gaat, er zullen zeker genoeg banen wachten. De kern van dit alles is Jobski’s super speciale geweldige klauw. Gebruik de klauwkraan om objecten te grijpen, te verplaatsen en te stapelen om klussen te voltooien.

Twee klauwen zijn beter dan één

Geef een Joy-Con aan een vriend en voer taken samen uit in de modus voor twee spelers. Combineer klauwen en voltooi klussen met de kracht van teamwerk!

Stapels meer te doen!

De Nintendo Switch-versie heeft twee exclusieve modi. Hoe hoog kun je gaan? Blijf stapelen en streef naar een hoge score in de gloednieuwe Tower of Infinity. Ga deze uitdaging alleen aan of geef een Joy-Con-controller aan een vriend voor wat competitief of coöpplezier.

Klus geklaard? Denk nog eens na! Als je alle parttime banen voltooit, wordt Treasure Island ontgrendeld, een paradijs voor puzzels dat ook in lokale coöp kan worden verkend. Overwin steeds moeilijkere uitdagingen om van de ene kamer naar de andere te gaan in dit mini-avontuur!

Medaillewerker

Ga verder dan je plicht om medailles te verdienen en meer banen vrij te spelen. Met de juiste mix van finesse en vooruit plannen, zal Jobski in een mum van tijd een zeer versierde UFO zijn!

Verander je look met stijlvolle outfits

Verdien munten door opdrachten te voltooien en ruil ze in voor kostuums om in te veranderen. Het dragen van deze kan Jobski een geheel nieuwe look en nieuwe mogelijkheden geven. Of je nu je strepen wilt laten zien met het Tiger Suit of rond wilt ritsen in Ninja Wear, er zijn veel kostuums om uit te kiezen.

Veel vrienden (en vijanden?)

Van een kapitein met gesloten lippen, een onhandige museumconservator of een vieze professor tot zelfs olifanten, honden en hamsters, ze juichen allemaal Jobski toe tijdens het werk, slaken een zucht als Jobski faalt en laten zien allerlei reacties. Sommigen van hen kunnen ook vermomd zijn en op de loer liggen …

Deel je meesterwerk

Baan? Welk werk? Soms moet een ufo gewoon stapelen naar zijn ongeïdentificeerde vliegende hart. Maak leuke of artistieke vormen en deel de resultaten met je vrienden.

Ad

Release info - Part Time UFO


Release datum
2020-10-28 00:00:00

Uitgever
Nintendo

Ontwikkelaar
HAL Laboratory, Inc

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAZD8A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
chinese, english, french, german, italian, japanese, korean, spanish

Genres
puzzle

Nintendo Switch eShop prijzen - Part Time UFO

EUR 8.99
EUR 8.99
EUR 8.99
EUR 8.99
GBP 8.09
EUR 8.99
AUD 13.5
EUR 8.99
EUR 8.99
EUR 8.99
EUR 8.99
CZK 225.0
DKK 67.5
EUR 8.99
EUR 8.99
EUR 8.99
EUR 8.99
EUR 8.99
EUR 8.99
EUR 8.99
EUR 8.99
EUR 8.99
NZD 14.85
NOK 90.0
PLN 36.0
EUR 8.99
PLN 36.0
RUB 747.0
ZAR 162.0
EUR 8.99
SEK 93.0
CHF 12.6
Laat me alle prijzen zien!