Peace, Death! 2


Peace, Death! 2

In een plaats buiten tijd en ruimte vormden de Reapers een onafhankelijke Unie zodat ze niet meer verantwoording hoefden af ​​te leggen aan de Ruiters van de Apocalyps.

Er is geen aanvaardbare kandidaat voor de functie van vakbondsleider, de sfeer bij de vakbond is verzonken in zalige anarchie, wat niet goed is voor de productiviteit.

Gelukkig wordt er op een dag een nieuwe Reaper aangenomen als sorteerder – jij.

Regels

Stuur klanten naar de hemel, de hel of het vagevuur op basis van de verschillende tekens die ze hebben. Er zijn lastige klanten die met elkaar omgaan, het werk van de Reaper verstoren of de basisregels negeren, wat betekent dat je extra voorzichtig moet zijn wanneer je besluit waar je bijna iedereen naartoe wilt sturen.

Klanten

Veel klanten zijn unieke individuen. Sommigen van hen zijn zelfs een beetje beroemd – maar elke gelijkenis met echte mensen is volledig, geheel toevallig. Het zijn echter niet alleen unieke gezichten – ze hebben ook unieke vaardigheden. Gevangenisbewaarders laten je bijvoorbeeld nergens gevangenen sturen, bureaucraten zullen je verrassen met inspecties en de musketiers zijn één voor allen en allen voor één!

De Reapers Unie

Hier gaat de Reaper na elke werkdag heen om gewoon weer aan het werk te gaan! Maar eerst kun je contracten accepteren, banen bekijken van de Ruiters van de Apocalyps, het laatste nieuws van deze wereld ontvangen en superbelangrijke gunsten doen voor andere vakbondsleden. Elke kandidaat heeft tenslotte trouwe vrienden nodig als er verkiezingen komen.

Ruiters van de Apocalyps

Nu de Union operationeel is, hebben de Ruiters eindelijk tijd om zich aan hun geliefde nevenprojecten te wijden. Death’s Agency, War’s Arena, Pestilence’s Laboratory en Famine’s Diner zijn allemaal open voor zaken!

Iets anders?

Catastrofes, een huurappartement, nog veel meer evenementen, gelach en misschien zelfs katten. Je zult zeker gaan vissen en naar geweldige muziek luisteren.

Veel succes, meneer Meester Reaper!

Release info - Peace, Death! 2


Release datum
2022-01-28 00:00:00

Uitgever
AZAMATIKA

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPA7L9A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, russian

Genres
puzzle

Nintendo Switch eShop prijzen - Peace, Death! 2

N/A
RUB 250.0
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.