Pillars of Eternity: Volledige Editie


Pillars of Eternity: Volledige Editie

Neem je feest mee op de ultieme rollenspelervaring, Pillars of Eternity komt eindelijk naar de Nintendo Switch!

Gemaakt door de meesters van Obsidian Entertainment, Pillars of Eternity vrijgegeven voor kritische bijval en tientallen prijzen. Nu kunnen de fantastische wereld, tactische gevechten en onvergetelijke verhaallijnen overal worden meegenomen.

Pillars of Eternity: Complete Edition bevat alle aanvullende inhoud van de originele versie, inclusief de DLC en uitbreidingen. De game is geoptimaliseerd om comfortabel voor je tv te spelen met controllers of in handheld-modus. Navigeer eenvoudig door de gedetailleerde personagecreatie van de game, realtime met pauzegevechten en partijbeheer dankzij doordachte updates van de gebruikersinterface en bedieningselementen. Verzamel je feestje, ga op pad en omarm het avontuur terwijl je je verdiept in een rijk van verwondering, nostalgie en de opwinding van klassieke RPG’s met Obsidian’s Pillars of Eternity!

Kenmerken:

  • Bekroond schrijven, verhaal en illustraties van Pillars of Eternity, samen met de uitgebreide wereld en inhoud van The White March: Parts I & II.
  • Expansieve personagecreatie die invloed heeft op je persoonlijke verhaal met te kiezen races, klassen en karakterachtergronden.
  • Een episch universum om te verkennen, gevuld met intrigerende partijleden en metgezellen, een verscheidenheid aan facties in het spel en een liefdevol weergegeven wereld om te doorkruisen.
  • Alle belangrijke updates van de originele versie, inclusief een verhoogde cap, uitgebreide AI-opties voor partijen en nieuwe moeilijkheidsgraden.
  • Het diepe en klassieke Real-time met Pause Combat-systeem dat je innerlijke tacticus voedt.

Release info - Pillars of Eternity: Volledige Editie


Release datum
08-08-2019

Uitgever
Versus Evil, LLC.

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPAT6MA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support
Talen
english, french, german, italian, russian, spanish
Genres
adventure, rpg, strategy
Ad