Pine


Pine

EEN VERHAAL VAN MENSEN

Pine is een open-wereld actie-avonturensimulatiespel. Je speelt in de prachtige wereld van Albamare en neemt de rol aan van Hue, een slimme jonge volwassene die zijn weg zal moeten verkennen, verhandelen en vechten door een levendige wereld vol met wezens die veel slimmer zijn dan mensen.

HUN VERHAAL WORDT VAN U

Als je op zoek bent naar een nieuw thuis voor je stam om zich te vestigen, zul je je moeten bezighouden met de grootschalige ecologie van Albamare. Bereid je voor door te verkennen, ruilen, praten, knutselen en vechten in zes verschillende biomen, met en tegen een gevarieerde groep soorten die je niet alleen zal helpen.

EEN STRIJD OM TE OVERLEVEN

In Pine zullen dingen gebeuren in de open spelwereld, zelfs zonder jouw betrokkenheid. Alle organismen leven en zullen proberen wat ze kunnen om te overleven. Je kunt ervoor kiezen om bevriend te raken met een soort, ernaast te vechten, of je kunt ze ook aanvallen, hun voedsel stelen of ze dwingen hun huidige habitat te verlaten. Dit alles zal de soort over het ecologische spectrum laten bewegen.

Release info - Pine


Release datum
2019-11-26 00:00:00

Uitgever
Kongregate

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPATPQA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, dutch, portuguese, russian, korean

Genres
adventure, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Pine